Crveni tepih mjesto je na kojem caruje iluzija savršenstva. Često to naglašavamo, u želji da smanjimo pritisak koji mnoge žene osjećaju zbog uspoređivanja sa slavnim damama i prizorima koji nam redovito stižu s glamuroznih događanja.

Galerija Juliette Binoche uoči i tijekom otvaranja Cannesa Virginie Ledoyen uoči i tijekom otvaranja Cannesa Eva Green prilikom dolaska u Cannes i na službenom predstavljanju ovogodišnjeg žirija +5 Lady Victoria Hervey uoči i tijekom otvaranja Cannesa

Niti jedna gošća crvenog tepiha ne budi se sa savršenom frizurom i besprijekornom šminkom, odjevena u fantastične kreacije.

Kad se ugase svjetla reflektora i blicevi fotoaparata, one skidaju svoju šminku, vežu kosu u rep te navlače maksimalno udobne i ležerne odjevne komade.

Lea Seydoux na aerodromu u Nici, uoči otvaranja 77. Cannesa Lea Seydoux na aerodromu u Nici, uoči otvaranja 77. Cannesa (Foto: Profimedia)

Primjerice, da ste prekjučer na aerodromu u Nici prošli pored Lee Seydoux, vjerojatno je ne biste ni prepoznali. Slavna francuska glumica na aerodrom je sletjela bez frizure i trunke šminke, odjevena u široke hlače od velura, običnu bijelu majicu, crni kaput i tenisice.

Potom se za jučerašnje otvaranje 77. filmskog festivala u Cannesu transformirala u pravu filmsku divu, uz pomoć vizažista, frizera i stilista.

Lea Seydoux na otvaranju 77. Cannesa Lea Seydoux na otvaranju 77. Cannesa (Foto: Guliver Images)

Doslovno je blistala u haljini modne kuće Louis Vuitton, s glamuroznom frizurom u stilu Zlatnog doba Hollywooda, nježnom šminkom u neutralnim tonovima i odličnim nakitom.

Zavirite u galeriju i pogledajte još jučerašnjih transformacija slavnih dama u Cannesu.

Lea Seydoux uoči i tijekom otvaranja Cannesa Lea Seydoux uoči i tijekom otvaranja Cannesa (Foto: Profimedia/AFP/Guliver Images)

Greta Gerwig u salonkama Tabi Kultne cipele na otvaranju Cannesa: Model za kojim se trgaju trendseterice

Jane Fonda u Cannesu Kakva žena, kakva diva! Jane Fonda u 87. godini pomela crveni tepih u Cannesu

Meryl Streep u Cannesu 2024. Meryl Streep o zadnjem posjetu Cannesu: "Trebala sam navršiti 40 godina i kao majka troje djece mislila sam da mi je karijera gotova"

Josephine Langford i Jane Fonda u Cannesu uoči otvaranja 77. filmskog festivala Mladost vs. mudrost: Ovako Jane Fonda gušta na balkonu slavnog kanskog hotela

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju