Slavne dame iz svijeta glazbe, filma i industrije ljepote često mijenjaju imidž i ne samo da se prilagođavaju modnim trendovima već su trendseterice koje nameću nova pravila.

Galerija Severina kao brineta i plavuša Maja Šuput kao brineta i plavuša Anica Kovač kao brineta i plavuša +6 Bojana Gregorić kao brineta i plavuša

Najlakši način promjene izgleda je obojiti kosu te prijeći iz tamnih tonova u svijetlo i obrnuto. Mnoge slavne Hrvatice koriste se tim trikom kako bi osvježile svoj izgled.

Iako je najpoznatija po kratkoj plavoj kosi koju nosi već dugi niz godina, Indira Levak na početku karijere nosila je dugu smeđu kosu.

Indira Levak kao brineta i plavuša Indira Levak kao brineta i plavuša (Foto: Srdjan Vrancic / Biljana Gaurina/Cropix)

Smeđi tonovi i dugi uvojci zaštitni su znak i Severine, koja je svojevremeno eksperimentirala s različitim frizurama i čak imala kratku platinasto plavu kosu.

Koje su sve slavne dame mijenjale boje? Zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta i pogledajte koje su to poznate dame bile brinete i plavuše, a potom dajte svoj glas u našoj anketi.

Što ovim slavnim Hrvaticama bolje stoji: smeđa ili plava kosa?

glasova:

Lejla Filipović kao brineta i plavuša Lejla Filipović kao brineta i plavuša (Foto: Neja Markicevic / Vedran Peteh/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju