Da je svako žensko tijelo lijepo bez obzira na veličinu i konfekcijski broj podsjetile su nas brojne ljepotice s hrvatskih plaža

Potaknuti vašim pozitivnim reakcijama na naš članak s porukama prijateljicama koje se srame skinuti u bikini, odlučili smo se prisjetiti dama s hrvatskih plaža koje su dokazale da je svaka žena lijepa bez obzira na konfekcijski broj.

Izgubiti vjeru su svoje tijelo znači izgubiti vjeru u sebe.

Izgubiti vjeru su svoje tijelo znači izgubiti vjeru u sebe, rekla je jednom prilikom Simone de Beauvoir, slavna francuska feministica, intelektualka i spisateljica.

Bila je u pravu. Nije važno jeste li vitki i nosite A košaricu ili vam je priroda dodijelila putene obline. Svako žensko tijelo je hram snage i zaslužuje naše poštovanje. Nesigurnosti i razmišljanja o nesavršenostima neizbježan su dio svakodnevice, ali moramo raditi na tome da ih pobijedi ponos i ljubav prema vlastitom tijelu.

Stoga se nemojte više zamarati svojim oblinama nego ih slavite, baš poput ljepotice s plaže Saharun koja nas je istog trena podsjetila na prelijepu Beyonce.

Nemojte se skrivati iz parea ako mislite da ste premršavi nego ponosno pokazujte svoju vitku figuru kao što je to napravila ova slatkica iz Vodica.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju