Vrijeme je maškara i karnevala kojem se posebno vesele djeca, a tražite li za svog mališana ljupki kostim kao iz bajke, zavirite u ponudu domaćeg brenda Fairytulle gdje ćete pronaći preslatke kostime likova iz priča i bajki

Hrvatski brend Fairytulle ostvaruje dječje snove radeći kostime s likovima Crvenkapice, princeze, jednoroga, mišića, zečića,... Kostimi su izrađeni od tila i rastezljivog filca te su šivani tako da kostim iste veličine mogu nositi klinci različite dobi.

Kostimi domaćeg brenda Fairytulle u dječjem ormaru mogu ostati cijelu godinu i djeca se s njima mogu igrati

Kostime princeze, jednoroga, mišića i zečića šivani mogu nositi djeca od 1 do 8 godina tako da dijete kostim neće prerasti te će ga moći nositi nekoliko godina, i zbog načina šivanja i zbog kvalitete materijala. Kod kostima Crvenkapice plašt od filca dolazi u jednoj veličini, a suknja u tri veličine, od 1 do, 3 do 6 i 6 do 10 godina, kaže Sunčana Jozić Lučić koja kostime dizajnira, a za šivanje su zadužene dvije tvrtke iz Samobora.

Najtraženiji su kostimi Crvenkapice i jednoroga, a posebnost kostima Fairytulle je i ta što su minimalistički, odnosno nemaju puno detalja na sebi upravo zato kako bi ih djeca, po želji, mogla ukrasiti.

KOSTIMI KOJE I DJECA MOGU UKRAŠAVATI

Kostimi su osmišljeni tako da u dječjem ormaru ostanu kroz cijelu godinu, odnosno da se djeca s njima mogu igrati, ukrašavati ih raznim detaljima, čak i oslikavati, dodaje Sunčana. Cijena kostima princeze, jednoroga, mišića i zečića je 250 kuna, a Crvenkapice 120 kuna za plašt te od 190 do 250 kuna za suknju, ovisno o veličini. Fairytulle je mislio i na pakiranje kostima koje posebno oduševljava mame.

Kostim na vašu adresu stiže u ukrasnoj kutiji i zamotan u svileni papir tako da je i samo raspakiravanje kostima posebni doživljaj, smiješeći se kaže Sunčana koja dizajnira i nježne Fairytulle suknje od tila za odrasle.

Suknjica od tila nekako nas vraća u vrijeme bezbrižnosti i sreće, a vilinska lakoća tila te šarenilo mašni siguran su recept za osmijeh na licima, kojeg u današnje vrijeme srećemo sve manje. Suknjice se izrađuju i po narudžbi i moguće su razne kombinacije boja, mašni i duljina, opisuje Sunčana Jozić Lučić pa sa smiješkom zaključuje:

Svijet bi bio bolje mjesto da nosimo više suknjica od tila!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju