Hrvatski vaterpolisti u petak od 19:30 u Budimpešti igraju polufinalni susret na Svjetskom prvenstvu. Protivnik im je Španjolska, a uoči utakmice hrvatski reprezentativac Luka Bukić poručio je da je snaga i jedne i druge reprezentacije u kolektivu.

Galerija Jerko Marinic Kragić Andrija Bašić Ante Vukičević +2 Ivan Krapić

Španjolci su kolektiv, jako su dobro uigrani, igraju odličnu obranu, dobro su postavljeni. Sigurno nas očekuje teška utakmica, pripremit ćemo se najbolje što možemo i nadati se pobjedi. I naša je snaga u kolektivu, protiv Srbije smo se svi upisali u strijelce. Za pobjede u ovako važnim utakmicama upravo je to i potrebno, kazao je Bukić.

Iako je u centru pozornosti ovih dana, naravno, igra hrvatskih reprezentativaca, teško je ne primijetiti i građu igrača vaterpola.

Mnogim ženama upravo su muškarci koji se bave vodenim sportovima daleko najzgodniji, a u našoj galeriji izdvojili smo i pet hrvatskih vaterpolista koji idu u prilog toj tvrdnji i na čijim bismo ramenima rado odmorile glavu.

Slika nije dostupna Odmor za oči! Prezgodni vaterpolisti zbog kojih i nogometaši padaju u drugi plan

Slika nije dostupna Tko je najzgodniji? 12 nogometaša zbog kojih bismo i mi rado na utakmice Eura

Dok uživamo u prizorima iz bazena, ne preostaje nam ništa drugo nego dečkima poželjeti sreću na večerašnjoj utakmici. (Hina/M.B)

Hrvatski vaterpolisti Hrvatski vaterpolisti (Foto: Srecko Niketic/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju