Riječke ulice jučer su dodatno zagrijali hrvatski vaterpolski reprezentativci. Naočiti momci stigli su na Korzo zamotani u ogrtače, a onda su ih u jednom trenutku skinuli, na opće zadovoljstvo prolaznica koje su jednostavno morale malo škicnuti u njihovu smjeru.

Kako i ne bi kad su naši momci tako savršeno građeni. Svoja isklesana tijela razotkrili su na Korzu za potrebe snimanja jednog promotivnog spota koji će, sudeći prema viđenom, sigurno privući mnogo pažnje.

S obzirom na to da je sada u tijeku Europsko prvenstvo u nogometu, fokus je očekivano na nogometašima. Analizira se sve, od njihove igre do izgleda, pa se trenutačno opet slažu i ljestvice najzgodnijih nogometaša.

Međutim, na njih je lako zaboraviti kada bacite oko na vaterpoliste. Naravno, naši dečki nemaju konkurenciju, ali i vaterpolske reprezentacije drugih zemalja imaju svoje prezgodne adute koje vrijedi pomno pogledati.

Mnoge žene potvrdit će da su im muškarci koji se bave vodenim sportovima poput vaterpola ili plivanja najprivlačniji, a da su uistinu zaslužili titulu najprivlačnijih sportaša, dokazuju i fotografije u našoj galeriji na kojima možete odmoriti oči.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju