Hugh Jackman, jedan od najseksipilnijih muškaraca na svijetu, redovito mami poglede žena, a godine mu stoje sve bolje i bolje. Ne postoji lista najzgodnijih muškaraca na svijetu na kojoj Jackman nije zauzeto visoko mjesto.

Galerija Hugh Jackman na plaži Hugh Jackman na plaži - 2 Hugh Jackman na plaži - 3 +3 Šarmantnom glumcu godine odlično stoje

Teško nam je odlučiti što je na 53-godišnjem glumcu najseksipilnije – glumački, pjevački ili plesački talent, njegova ljubav prema obitelji i životinjama, ili savršeno isklesani torzo kojega održava redovitim odlascima u teretanu.

Zgodni glumac je vrući ljetni dan proveo sa suprugom Deborahom-Lee Furness i njihovim ljubimcem, preslatkim psićem Allegrom, a spas od vrućina su pronašli na poznatoj plaži u Miamiju.

Hugh Jackman na plaži - 4 Šarmantnom glumcu godine odlično stoje (Foto: Profimedia)

Preplanuli ten i savršene trbušnjake je istaknuo noseći plave kupaće hlačice, a mnogi će se složiti da mu slatki križanac terijera i pudlice odlično "stoji". Zajedno su se zabavljali i uživali u ljetnim radostima, a nakon kupanja su prošetali plažom. Za šetnju je poznati glumac odjenuo sivu majicu pripijenu uz tijelo, a na glavu je stavio kaubojski šešir.

Matthew McConaughey i Woody Harrelson na veslanju u moru kod Dubrovnika - 5 Matthewa McConaugheyja očarala je Hrvatska, a nas je očarao njegov goli torzo u moru kod Dubrovnika

Slika nije dostupna Pet filmskih scena za pamćenje kojima nas je kupio Hugh Jackman

Poznato je da je Jackman veliki ljubitelj životinja. Na društvenim mrežama je istaknuo kako je ovo prvi izlazak s ljubimcem, nakon što je njegov drugi pas Dali uginuo samo mjesec dana prije svog 12. rođendana. Hugh je jednom prilikom rekao kako ima osjećaj da su njegovi psi poznatiji od njega, jer mu društvene mreže eksplodiraju svaki puta kad objavi fotografiju s njima.

Hugh Jackman na plaži - 3 Zgodni par je spas od vrućina potražio na plaži u Miamiju (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju