Nakon što je osvojio zagrebačka srca brojnih ljubitelja gina, kave, zabave te zaljubljenika u estetiku i interijere, popularni Hugo's bar svoja vrata otvorio je i u Puli, u sklopu novootvorenog trgovačkog centra Max City.

Galerija Hugo\'s bar svoja vrata otvorio i u Puli - 10 Hugo\'s bar svoja vrata otvorio i u Puli - 9 Hugo\'s bar svoja vrata otvorio i u Puli - 8 +6 Hugo\'s bar svoja vrata otvorio i u Puli - 6

Baš poput zagrebačkog, i pulski Hugo's bar na posve savršen i sebi svojstven način spojio je nespojivo i u interijeru i u ponudi - ovdje gosti mogu popiti svoju prvu mirisnu jutarnju kavicu, doći na zasluženi popodnevni after work cocktail ili pak doći na zagrijavanje prije izlaska uz fenomenalnu muziku i vrhunska pića.

Dio prostora krase freske atraktivnih propetih konja u žarkim bojama, nasuprot vrta koji se probija kroz stakla dok suptilno monokromatsko cvijeće i zelenilo prožeto po zidovima simboliziraju prirodu i ugodu kao zaseban koncept bara.

Takozvana imitacija probijajućeg vrta vrlo je upečatljiv detalj u samom prostoru, a unosi živost te osjećaj ugodne relaksacije. Uporaba živog bilja inače je sve popularnija u uređenju interijera, kako raste zanimanje za prirodu i pronalaženje motiva u njezinoj raskoši, a ovdje se uklopio jednostavno savršeno.

Cjelokupni projekt uređenja i koncepta bara pomno je osmišljen i realiziran, pa je tako i šank osvijetljen velikim tamnim kuglama, koje simboliziraju pomrčinu sunca.

Pored originalnog i atraktivnog uređenja, Hugo's bar može se pohvaliti bogatom ponudom pića i napitaka - od najfinije jutarnje kavice i osvježavajuće cijeđene naranče do večernjeg signature koktela Hugo’s bar, koji se sastoji od džina, mente, limete, sirupa od bazge i prosseca.

POSEBNOST BARA

Jedna od posebnosti ovog bara je i mogućnost kreiranja džin-tonika prema svojim preferencijama – "Make your own G&T". Naime, posjetitelji mogu birati između nekoliko vrsta izvrsnih džina, craft tonika i pripadajućeg raznog bilja i začina, koje potom stapaju u svoj vlastiti personalizirani džin-tonik.

Hit zagrebačkog Hugo'sa je ružičasti džin-tonik - pogledajte kako se radi.

Hugo\'s bar svoja vrata otvorio i u Puli - 9 Hugo\'s bar svoja vrata otvorio i u Puli - 9 (Foto: Željko Vidinović)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju