Četvrtu godinu za redom frizerski saloni diljem Hrvatske okupili su se u u hvalevrijednoj akciji

Tjedan dana prije početka školske godine diljem Hrvatske frizure za prvašiće su besplatne. Kampanja je to koju je Otvoreni radio pokrenuo s frizerskim salonima iz cijele zemlje četvrtu godinu za redom.

U akciji sudjeluje više od 140 frizerskih salona, a svakim danom brojka se povećava. Kako znate sudjeluje li i vaš salon u akciji? Jednostavno. Na ulaznim vratima salona nalijepljen je letak kojim svaki salon potvrđuje da je dio akcije besplatnog šišanja prvašića.

U akciji sudjeluje više od 140 frizerskih salona, a svakim danom brojka se povećava.

Kad ujutro primimo poziv roditelja koji je mališana vodio na šišanje, koji se zahvaljuje ili jednostavno pohvali frizerski salon koji je nasmijano primio đaka prvaka, ima nešto posebno u tome. To nije velika stvar, to je sitnica, ali može olakšati roditeljima početak školske godine, i na kraju puno znači. S druge strane, javljaju nam se i frizeri koji su oduševljeni akcijom, klincima i idejom. Svake godine ih je sve više i više,istaknula je Ivana Mišerić, voditeljica na Otvorenom radiju, koja skupa s kolegama neumorno širi ideju u kojoj se udružila cijela Hrvatska.

Početak školske godine roditeljima nije lagan, uz hrpu stvari koje moraju kupiti od knjiga, do odjeće i obuće, školskog pribora i torbi bar su frizurice sređene za prvi dan škole.

Frizeri koji sudjeluju u akciji kažu da im đaci prvaci dolaze jako uzbuđeni, jer je odabir frizure za prvi dan škole jedna od prvih odluka koje sami donose u životu.

Akcija traje do početka školske godine 5. rujna, a koji saloni sudjeluju u njoj možete provjeriti ovdje.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju