Kraljica Letizia posjetila je španjolsku nacionalnu žensku ragbijašku reprezentaciju. Druženje s ragbijašicama, koje su joj poklonile loptu sa svojim potpisima i dresove za njezinu obitelj, održalo se u Madridu, a nakon razgovora i poziranja kraljica je odgledala i trening reprezentacije.

Galerija Kraljica Letizia Kraljica na treningu ženske nacionalne ragbijaške momčadi Kraljica na treningu ženske nacionalne ragbijaške momčadi +1 Letizia u espadrilama brenda Castaner

Košulja i hlače od bijelog lana pokazale su se kao savršen odabir za vreli srpanjski dan. Toplinski val nije zaobišao ni Španjolsku pa se kraljica od sunčevih zraka zaštitila najboljom mogućom odjevnom kombinacijom, a na nogama je imala jedan od najudobnijih modela sandala.

U pitanju su espadrile s platformom, i to model "Carina" brenda Castaner. Letizia je velika pobornica modnih brendova koji potječu iz njezine zemlje i odavno je vjerna tom poznatom španjolskom proizvođaču espadrila.

Kraljica na treningu ženske nacionalne ragbijaške momčadi Kraljica na treningu ženske nacionalne ragbijaške momčadi (Foto: Getty Images)

Godinama nosi njihove modele, a možda ih je upravo u njezinim kombinacijama uočila vojvotkinja od Cambridgea, koja ih također obožava. Catherine je pak tajnu o ovim udobnim sandalama očito otkrila Meghan Markle, koja ih nosi otkako je službeno postala članica britanske kraljevske obitelji.

S obzirom na to da te poznate dame često nose modele cipela koji stoje i do nekoliko tisuća eura, ove espadrile koje se prodaju po cijenu od 105 eura (777 kuna) za njih pripadaju u kategoriju "povoljne" obuće.

Letizia u espadrilama brenda Castaner Letizia u espadrilama brenda Castaner (Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE I:

10 špagerica s platformom koje provjereno laskaju figuri Špagerice s platformom izgledaju ženstveno i romantično Špagerice na platformu iz trgovina - 4 Špagerice na platformu iz trgovina - 2 +7 Špagerice na platformu iz trgovina - 10

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju