Jennifer Lopez izgledom si je osigurala da na premijeri njezina novog filma "Hustlers", na filmskom festivalu u Torontu, sve oči budu uprte u nju.

Galerija Jennifer Lopez na premijeri filma Hustlers - 2 Jennifer Lopez na premijeri filma Hustlers - 3 Jennifer Lopez na premijeri filma Hustlers - 5 +2 Jennifer Lopez na premijeri filma Hustlers - 6

Na crvenom tepihu u subotu navečer nagrađivana pjevačica i glumica pojavila se dobro raspoložena, u društvu svog zaručnika Alexa Rodrigueza, a za ovu prigodu odjenula je u žutu haljinu neobičnog kroja iza koje stoji Maison de Couture.

Ankete

(7872) Sviđa li vam se izdanje Jennifer Lopez?

rezultati povratak glasova2632
rezultati

Haljina sastavljena od satenskih vrpci i nježnog tila, dubokog dekoltea imala je i prorez zahvaljujući kojem je pjevačica pokazala i svoje noge. Haljinu je iskombinirala s metalik sandalama na remenčiće i torbicom u obliku novčanice od 100 dolara.

Izdanje za crveni tepih učinila je još glamuroznijim zahvaljujući dijamantnom nakitu.

Iako je Jennifer Lopez ovim izdanjem pokazala kako se istaknuti na premijeri vlastitog filma, njezin modni odabir podijelio je njezine obožavatelje na društvenim mrežama.

Iako je velik dio njih pjevačici poručio da izgleda fantastično kao i uvijek, dio smatra da je latino diva ipak malo pretjerala.

Je li moguće da je pogriješila? Uostalom i ona je samo čovjek, jedan je od komentara obožavatelja koji nisu oduševljeni izdanjem.

Inače, u filmu Hustlers Jennifer Lopez igra striptizetu, a pjevačica koja je poznata po svom isklesanom tijelu za ulogu je vježbala više nego inače pa je dnevno provodila i po pet sati na treninzima.

Jennifer Lopez na premijeri filma Hustlers - 5 Pjevačica zna kako privući pažnju na crvenom tepihu (Foto: Getty Images)

Pogledajte Jennifer Lopez i u maksi suknji koju se većina žena ne bi usudila nositi:

Jennifer Lopez: Maksi suknja koju se većina žena ne bi usudila nositi Jennifer Lopez u St. Tropezu u odvažnoj kombinaciji Jennifer Lopez u St. Tropezu - 2 Suknja Caroline Constas +2 Jennifer Lopez u St. Tropezu - 4

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju