Prema astrolozima, jedan određeni datum u 2020. godini bit će idealan dan za ulazak u brak.

Britanska astrologinja Carolyne Faulkner tvrdi da je najbolji dan za vjenčanje u godini koja nam stiže 20. veljače jer će se tada Saturn, Jupiter, Pluton, Mars i Mjesec, ključni planeti i nebeska tijela za "predanost, emocionalnu stabilnost i ostvarenje svetih ugovora", poravnati te biti u istom astrološkom znaku. Ovaj događaj značajan je i zbog toga jer se takvo poravnanje spomenutih planeta nije dogodilo od 1960-ih godina, desetljeća poznatog i kao doba ljubavi.

Britanska astrologinja Carolyne Faulkner tvrdi da je najbolji dan za vjenčanje u godini koja nam stiže 20. veljače.

Astrologija i numerologija iza datuma 20. 2. 2020. vrlo su zanimljive. U numerologiji broj dva označava stoičku i snažnu ženu koja saginje glavu s poniznošću i milošću, ali opet ima jedinstvenu odlučnost i snagu. U astrologiji broj dva označava kuću bika, znak zodijaka kojim vlada planet Venera nazvan po božici ljubavi i ljepote predstavljajući strpljivost, ustrajnost i predanost da se sačuva odanost i marljivo radi na izgradnji bračne zajednice koja će trajati, kazala je astrologinja te dodala kako je cijela 2020. naročito sretno razdoblje za ulazak u veze koje će trajati i za službena obvezivanja poput braka.

Faulkner navodi i kako će ovo biti prvi put nakon "slobodoumnih" 60-ih da će se Jupiter i vodenjak poravnati, zbog čega će 2020. biti godina za napredak.

Mladenka i mladoženja Važna sitnica koju većina mladenaca zaboravi napraviti na svom vjenčanju

Saturn je od 2017. bio u svom znaku jarca, što je na sve nas stvaralo pritisak da preispitamo aspekte naših života koji traže marljiv rad te da nastavimo ulagati energiju samo u ljude i obveze koji su u balansu s našom dubljom prirodom, odnosno dušama.

Saturn će se u 2020. premjestiti u idealističan i dalekovidan znak vodenjaka gdje će se pridružiti Jupiteru. Ovakvu kombinaciju nismo vidjeli od 60-ih, koje su bile doba ljubavi, jednakosti i slobode, i slobodne ljubavi, objašnjava Faulkner.

Prvi ples Bez koje pjesme ne prolazi niti jedno hrvatsko vjenčanje?

Rekavši kako to znači da brakovi sklopljeni u 2020. imaju veće šanse da potraju, astrologinja nastavlja:

Dakle, parovi koji su izdržali ove dvije teške astrološke godine i bili odlučni u tome da svoju vezu i ozakone, imaju veće šanse da prežive sve 'oluje' i da ostare zajedno; mentalno i duhovno. 2020. je novo doba vodenjaka koje donosi veću svjesnost, toleranciju, suosjećanje i jednakost, zaključuje astrologinja Carolyne Faulkner.

Treba spomenuti i da je 2020. prijestupna godina, što znači da je ženama "dozvoljeno" zaprositi muškarca. Naime, prema višestoljetnoj tradiciji brojnih europskih zemalja, postoji jedan dan u godini tijekom kojeg žene mogu zaprositi muškarca – 29. veljače, dakle svake prijestupne godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju