Prema numerologiji, brojevi i naš život imaju neraskidivu povezanost. Svatko od nas ima svoj osobni broj koji može puno toga otkriti o našem karakteru i budućnost, ali on vam također može pomoći da odaberete pravi datum za određeno važno događanje jer i taj broj utječe na nas.

Kada želite otkriti koji je najsretniji dan za vaše vjenčanje, onda prvo morate izračunati osobne brojeve sebe i svog partnera pa ih potom zbrojiti. Ovdje provjerite kako se izračunava osobni broj, odnosno broj životnog puta

Na primjer, vaš osobni broj je pet, a osobni broj vašeg partnera tri. Zbrojite osobne brojeve i zatim se ravnajte prema krajnjem rezultatu. U zbroju ste naposljetku dobili broj osam. Ne zaboravite da dvoznamenkasti broj uvijek morate svesti na jednoznamenkasti. Na primjer, 7 + 4 = 11, 1 + 1 = 2.

Sada zbrojite znamenke datuma koji ste poželjeli za svoje vjenčanje i pribrojite ga zbroju osobnih brojeva.

Na primjer, zbroj osobnih brojeva je osam, a želite se udati 12. 08. 2024.

1+2+0+8+2+0+2+4=19
1 + 9 = 10
1 + 0 = 1
1 + 8 = 9 

Znači vaš bračni broj je devet.

U nastavku saznajte koji su datumi ili dani u mjesecu idealni za vjenčanje na temelju bračnog broja.

Bračni broj 1 - idealni dani su oni koji u zbroju iznose 1 ( 1., 10., 19., 28. dan u mjesecu)

Bračni broj 2 – idealni dani su 1., 7. i 17., a ako oni nisu dostupni, sljedeći najsretniji datumi su oni koji u zbroju iznose 2, dakle 2., 20., 29.

Bračni broj 3 – idealni dani su 3., 9., 12., 30.

Bračni broj 4 – idealni datumi su oni koji u zbroju iznose 1 ili 7, a zatim 13. i 22. dan u mjesecu. Osobe s bračnim brojem 4 nikada ne bi trebale birati dan koji u zbroju iznosi 4 jer im on ne donosi sreću i znak je siromaštva.

Bračni broj 5 – idealni su datumi oni čiji zbroj iznose 9. Sljedeći sretni datumi su 14. ili 23., a svakako trebate izbjeći vjenčanje na dan koji pada 5. u mjesecu i u zbroju također iznosi 5. Naime, dvije petice u kombinaciji simboliziraju razvod i nevjeru.

Bračni broj 6 – idealni dani u mjesecu su 6., 15., i 24., i svi datumi koji u zbroju iznose 6 ili 9.

Bračni broj 7 – idealni datumi su oni koji u zbroju iznose 1 ili 3, a najbolji dani u mjesecu su 7., 16. i 25.

Bračni broj 8 – 8., 17. i 26. dan u mjesecu te svi datumi koji u zbroju iznose 1.

Bračni broj 9 – najsretniji dan u mjesecu za vjenčanje je 9. te svi datumi koji u zbroju iznose 9. Sljedeći najsretniji dani su 18. i 27. te svi datumi koji u zbroju iznose 3 ili 6.

Provjerite i koji je tajni broj koji se skriva u vašem imenu

Još zanimljivosti o vjenčanjima možete pronaći u nastavku.

Priprema za vjenčanje Bračni broj: Znate li koji su najsretniji datumi za zaruke i vjenčanje? Vjenčanje Ova godina je u znaku ljubavi i skriva najsretniji datum za ulazak u brak Vjenčanje Jedno od najtežih pitanja za mladence: Koliko ljudi pozvati na vjenčanje? Vjenčanja Organizatorica ističe tri stvari na kojima ne bismo trebali štedjeti kad planiramo vjenčanje

Provjerite koji su to najveći trendovi u vjenčanjima u godini pred nama, dva se posebno ističu Trendovi u vjenčanjima u 2024. Trendovi u vjenčanjima u 2024. Trendovi u vjenčanjima u 2024. +6 Trendovi u vjenčanjima u 2024.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju