Odsad uživajte u svom omiljenom, kremastom Franck Cappuccinu u novim atraktivnim, dizajnerskim šalicama Jolie Petite by Ljupka Gojić Mikić.

 

Galerija PR PR PR +1 PR  Nova suradnja ova dva brenda omogućila je da se neodoljiva šalica toplog Franck Cappuccina odsada može piti sa šarmantnim i kreativnim uzorkom na sebi, a bit će idealna i kao poklon prijateljima ili članovima obitelji. Savršeno će nadopuniti svaku privatnu kolekciju šarolikih šalica i keramičkog posuđa kojom ćemo sigurno oduševiti goste ili uljepšati kućna druženja.

Igranje s uzorcima, originalnost, posvećenost detaljima obilježavaju Jolie Petite modni brend, čiji motivi sada stižu i na Franckove šalice. Njen slatki dizajn ići će savršeno uz neodoljive okuse Franck Cappuccina i najdraže deserte.

PR PR

Prema istraživanju koje je prošle godine proveo Franck među svojim potrošačima, ljubitelji cappuccina vole okus popularnih namaza od čokolade i lješnjaka, koji će malo koga ostaviti ravnodušnim, pa je upravo okus Nougat Cream jedan od zvijezda ovog promotivnog pakiranja, a uz njega dolazi i svima poznati Irish Cream Cappuccino koji odiše okusom irskih kremastih delicija.

U novoj dizajnerskoj šalici možete uživati i u ostalim okusima Franck Cappuccina kao što su Classic, Čokolada, Vanilija, Cappuccino bez kofeina te Kokos i bijela čokolada, a tu je i fini Bananaccino bez kave za one najmlađe. Bez obzira za koji se odlučite, Franck Cappuccino idealan je u onim trenucima kada se treba posvetiti uživanju s najdražima ili u pauzi od posla, predavanja, učenja.

PR PR

Novo promo pakiranje linije Franck Cappuccino sadrži dva pakiranja Franck Cappuccino (Irish Cream i Nougat Cream) i Jolie Petite by Ljupka Gojić Mikić šalicu po preporučenoj neobvezujućoj maloprodajnoj cijeni od 33,98 kuna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju