Svaku prostoriju u domu možemo ukrasiti biljkama, pa tako i kupaonicu. Potrebno je samo izabrati biljke koje će uspijevati uz puno vlage i vaša kupaonica odmah će izgledati ljepše i svježije.

Galerija Ideje kako ukrasiti kupaonicu s biljkama - 1 Ideje kako ukrasiti kupaonicu s biljkama - 6 Ideje kako ukrasiti kupaonicu s biljkama - 8 +10 Ideje kako kupaonicu ukrasiti s biljkama

Za uređenje kupaonice izaberite biljke koje vole tople, vlažne prostore, a odličan izbor bit će paprat, zmajevac, srebrni bambus, biljka pauk, orhideje i slične biljke. Poželjno je i da kupaonica ima prozor kako bi biljke dobivale dovoljno prirodne svjetlosti.

Biljke držite podalje od mjesta gdje voda direktno teče, kao što je pod tuš-kabine. Kupaonske biljke držite u teglicama s rupicama za drenažu ili odaberite zračne biljke koje ne trebaju teglu.

Imate samo nekoliko kvadrata? Sedam malih kupaonica uređenih kao bombončić Male kupaonice uređene tip-top - 1 Male kupaonice uređene tip-top - 2 Male kupaonice uređene tip-top - 6 +4 Male kupaonice uređene tip-top - 3

Eukaliptus, sol za kupanje i eterično ulje Zašto biste tijekom tuširanja u kupaonici trebali imati - eukaliptus?

Ideje kako kupaonicu ukrasiti biljkama i stvoriti vlastiti zeleni spa-kutak za opuštanje i uživanje pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ideje kako ukrasiti kupaonicu s biljkama - 7 Za kupaonicu izaberite biljke koje vole tople, vlažne prostore (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju