Mnogi prostori za život, pogotovo stanovi, imaju uske hodnike koji zahtijevaju pametno uređenje, odnosno uređenje s kojim će se u hodniku nalaziti sve potrebno, a da se kroz njega opet može normalno prolaziti. Još ako je hodnik kratak, treba naći itekako dobra rješenja za njegovu funkcionalnost.

Galerija Ideje za uređenje uskog ulaznog hodnika - 7 Ideje za uređenje uskog ulaznog hodnika - 5 Ideje za uređenje uskog ulaznog hodnika - 3 +4 Kod skučenih hodnika najbolje se odlučiti za bijelu boju koja će prostor učiniti vizualno većim

Uski hodnik ujedno je i zahvalan i nezahvalan prostor za uređenje. Naravno, prije svega birat ćete uski ormarić za cipele, a čak možete i na zid staviti uske police na kojima ćete držati obući.

Ideje za uređenje uskog ulaznog hodnika - 6 Ako je hodnik uzak, a visok svakako iskoristite njegovu visinu (Foto: Living4media)

Za male, pa tako i uske hodnike odlični su elementi izrađeni po mjeri koji prekrivaju cijeli zid. Takav element mora biti iskorišten do posljednjeg centimetra i sadržavati malu garderobu, stalažu za cipele i ogledalo, a sve to stane u promišljena dva kvadrata. Kod skučenih hodnika najbolje se odlučiti za bijelu boju koja će prostor učiniti vizualno većim.

Ideje za uređenje uskog ulaznog hodnika - 1 Za uski hodnik birajte i uski ormarić za cipele (Foto: Living4media)

Uski hodnici također ne trpe puno detalja, a uz ugradbeni ormar na čija je vrata postavljeno veliko ogledalo, koji štedi prostor i vizualno ga povećava, detalji nisu ni poželjni. Prednost takvih ormara jest jednostavnost i estetika koja ne treba dodatne detalje.

Hodnik Hodnik: 10 ideja za pametno uređenje ulaznih kvadrata

Skučeni hodnik čiji izgled uvjetuje spušteni strop možete iskoristiti tako da u njega smjestite komodu. Ona u ovom slučaju može biti spremište za male sitnice koje koristite s vremena na vrijeme. Takva ostava estetski je i koristan detalj, a prostor možete razigrati i bojom zida u pastelnim nijansama koje proširuju male kvadrate.

Sedam zgodnih ideja kako urediti uski ulazni hodnik u stanu ili kući pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ideje za uređenje uskog ulaznog hodnika - 2 Kod skučenih hodnika najbolje se odlučiti za bijelu boju koja će prostor učiniti vizualno većim (Foto: Living4media)

Impresionirat će vas prekrasna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 9 Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 10 Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 7 +7 Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju