Osim interijera i eksterijera, predblagdansko vrijeme savršeno je i za uređenje vlastitog tijela. Ako ste planirali napraviti tetovažu, hladniji mjeseci u godini pravi su izbor za takav pothvat.

Galerija Male tetovaže s motivom životinja Male tetovaže s motivom životinja Male tetovaže s motivom životinja +8 Male tetovaže s motivom životinja

Tattoo-majstori ističu kako ljeto nije pravo vrijeme za novu tetovažu, zato ju je najbolje napraviti u ovom periodu u godini, kako bi tijekom sljedećih mjeseci lijepo zacijeljela i bila spremna za proljeće i ljeto.

Male tetovaže s motivom životinja Apstraktne uši savršena su posveta njuškici (Foto: Instagram@East Izhar)

I dok neki cijelo svoje tijelo prekrivaju tintom, drugima su pak ljepše sitne, decentne tetovaže koje obično skrivaju neko dublje značenje. Osobe kojima je važno da njihova tetovaža ima značenje ispod slike skrivaju neki važan datum, poruku drage osobe ili pak detalj za koji ih vežu neke lijepe uspomene.

Male tetovaže s motivom životinja Šapice su odličan izbor za decentnu tetovažu (Foto: Instagram@tattooist_nanci)

Već kratkim pogledom na društvene mreže možemo vidjeti da su tetovaže s motivima kućnih ljubimaca jedne od popularnijih u današnje vrijeme.

Zajedničke tetovaže Ideje za male tetovaže koje možete nositi s onima koje baš jako volite

Od onih konkretnih – u kojima umjetnici preslikavaju portret psa ili mace, preko onih malo apstraktnijih, pa sve do tetovaža u kojima ćemo jedva prepoznati životinju – u galeriji na početku teksta smo pripremili popis od 12 ideja koje će vam pomoći da odaberete najslađu minijaturnu tetovažu za posvetu svom voljenom ljubimcu.

Male tetovaže s motivom životinja Male tetovaže s motivom životinja (Foto: Instagram@Queenie Yang)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju