Spavaća soba s direktnim izlazom u kupaonicu san je mnogih, no iako si takvo uređenje doma mnogi ne mogu priuštiti, volimo maštati kako bi one izgledale da si možemo priuštiti. Evo, ovako nekako kao na ovim fotografijama.

Galerija Spavaća soba sa spojenom kupaonicom san je mnogih - 1 Spavaća soba sa spojenom kupaonicom san je mnogih - 4 Spavaća soba sa spojenom kupaonicom san je mnogih - 3 +6 Spavaća soba sa spojenom kupaonicom san je mnogih

Rješenje u uređenju doma u kojem je spavaća soba spojena s kupaonicom uvijek ostavlja atraktivan dojam s daškom luksuza. Takvo rješenje pruža i dovoljno privatnosti, a baš je dobar osjećaj kada iz kreveta možemo direktno otići u kupaonicu bez da zapravo napustimo sobu.

Spavaća soba sa spojenom kupaonicom san je mnogih - 8 Baš je dobar osjećaj kada iz kreveta možemo direktno otići u kupaonicu (Foto: Living4media)

Spavaća soba sa spojenom kupaonicom san je mnogih - 2 Rješenje u uređenju doma u kojem je spavaća soba spojena s kupaonicom uvijek ostavlja atraktivan dojam (Foto: Living4media)

Kupaonica od spavaće sobe može biti odvojena vratima, zidom ili samo zavjesom ako vam je takvo rješenje po ukusu. Najpopularnija su rješenja s vratima koja odvajaju ove dvije prostorije jer ono osigurava najviše privatnosti.

Male kupaonice uređene tip-top - 1 Imate samo nekoliko kvadrata? Sedam malih kupaonica uređenih kao bombončić

Walk-in tuš u maloj kupaonici - 1 Walk-in tuševi u manjim kupaonicama: 20 primjera koji će vas inspirirati za uređenje

Bez obzira na to uređujete li svoj dom i želite spojenu spavaću sobu i kupaonicu ili samo želite malo pasti oči i maštati, svakako razgledajte fotogaleriju na početku teksta u kojoj će pronaći deset krasnih ideja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju