I dok jedni maštaju o velikoj prostranoj kadi savršenoj za duge kupke, drugi priželjkuju walk-in tuš. Tuš u razini poda vrlo je popularan jer štedi prostor u kupaonici, a ujedno može izgledati vrlo atraktivno.

Za kadu nam itekako treba više prostora, ali zato walk-in tuš možete smjestiti i u najmanju kupaonicu.

To je glavna prednost walk-in tuša u usporedbi s kadom, ali i standardnom tuš-kabinom. Walk-in tuš lako se može prilagoditi svakom prostoru, uključujući i potkrovlja, koja su često vrlo nezahvalna za uređenje.

I najmanja kupaonska niša bit će dovoljno velika za walk-in tuš, a ovisno o svojim potrebama i mogućnostima možete ga od ostatka prostora odvojiti staklenom ili zidnom pregradom.

Naravno, funkcionirat će i uz klasičnu kupaonsku zavjesu za tuširanje, ali i bez ikakve pregrade.

Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica - 1 Petra iz Varaždina preuredila je svoju kupaonicu od tri kvadrata u koju je stao i walk-in tuš

Slika nije dostupna Je li ovo savršena kupaonica? Izgleda baš kako želimo, a i cijela kuća je vrijedna kopiranja

Za sve one koji nemaju puno prostora na raspolaganju, a željeli bi preurediti kupaonicu, pripremili smo galeriju walk-in tuševa smještenih isključivo u male kupaonice. Zavirite u nju i inspirirajte se za (pre)uređenje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju