Ako ste i vi "osuđeni" na malu kupaonicu u svom stanu ili kući, ne morate očajavati. I najmanja kupaonica može se urediti tako da u nju sve stane i da izgleda kao bombončić.

Galerija

Kupaonica je u mnogim domovima najmanja prostorija, a često maštamo o prostranoj kupaonici u kojoj nećemo morati planirati svaki centimetar. Staviti sve potrebno u kupaonicu od svega nekoliko kvadrata stvarno nije lako, ali uz dobro planiranje i to se može uspješno izvesti.

No i mala kupaonica ima svoje prednosti kao što je čišćenje jer se zbog manje kvadrature brže očisti nego velika. Također, potrebna je manja količine topline da se zagrije, što je naročito dobrodošlo tijekom hladnih mjeseci.

Inspiracija iz Varaždina: Transformacija kupaonice od tri kvadrata u koju je stao i walk-in tuš

Možda i vi baš razmišljate o tome kako (pre)urediti svoju malu kupaonicu, a ideje možete pronaći u našoj fotogaleriji na početku teksta u kojoj smo skupili sedam jako lijepo uređenih kupaonica skromne kvadrature.

Male kupaonice uređene tip-top - 5
I mala kupaonica ima svoje prednosti kao što je čišćenje jer se zbog manje kvadrature brže očisti nego velika (Foto: Living4media)