Ako ste i vi "osuđeni" na malu kupaonicu u svojem stanu ili kući, ne morate očajavati. I najmanja kupaonica može se urediti tako da u nju sve stane i da izgleda kao bombončić.

Galerija Male kupaonice uređene tip-top - 1 Male kupaonice uređene tip-top - 2 Male kupaonice uređene tip-top - 6 +4 Mala kupaonica uređena tip-top

Kupaonica je u mnogim domovima najmanja prostorija, a često maštamo o prostranoj kupaonici u kojoj nećemo morati planirati svaki centimetar. Staviti sve potrebno u kupaonicu od svega nekoliko kvadrata stvarno nije lako, ali uz dobro planiranje i to se može uspješno izvesti.

Kupaonica Male kupaonice: 4 domišljata savjeta uz koje ćete povećati kupaonski prostor

Tuš-kabine prozirnih staklenih vrata - 6 Odličan trik kojim ćete vizualno povećati malu kupaonicu

No i mala kupaonica ima svoje prednosti, kao što je čišćenje, jer se zbog manje kvadrature brže očisti nego velika. Također, potrebna je manja količine topline da se zagrije, što je naročito dobrodošlo tijekom hladnih mjeseci.

Inspiracija iz Varaždina: Transformacija kupaonice od tri kvadrata u koju je stao i walk-in tuš Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica - 1 Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica - 9 +13 Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica - 10

Možda i vi baš razmišljate o tome kako (pre)urediti svoju malu kupaonicu, a ideje možete pronaći u našoj fotogaleriji na početku teksta, u kojoj smo skupili sedam jako lijepo uređenih kupaonica skromne kvadrature.

Male kupaonice uređene tip-top - 5 I mala kupaonica ima svoje prednosti kao što je čišćenje jer se zbog manje kvadrature brže očisti nego velika (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju