Jedan od najpopularnijih trendova u uređenju kuhinjskog prostora ove je godine sirovo drvo. Odvažni kuhinjski ormarići, sasvim prirodni stolovi te vrlo efektni šankovi i retropultovi smjestili su se u kuhinje i tako u dom unijeli toplu notu koja posebno dolazi do izražaja tijekom hladnijih mjeseci.

Galerija Prirodno drvo u kuhinji Prirodno drvo u kuhinji Prirodno drvo u kuhinji +21 Prirodno drvo u kuhinji ponovno se istaknulo kao jedan od najvećih trendova u uređnju kuhinjskog prostora

Poznata je tvrdnja da je kuhinja srce svakog doma, zato uređenju te prostorije trebamo dati najviše pažnje. Bezvremenski materijal kao što je drvo nikad ne može izaći iz mode. To nam potvrđuje i činjenica da se iznova vraća u naš dom i polako, ali sigurno u sjenu stavlja neke druge materijale.

Prirodno drvo u kuhinji Prirodno drvo u kuhinji ponovno se istaknulo kao jedan od najvećih trendova u uređnju kuhinjskog prostora (Foto: Living4media) .

Ove i sljedeće godine bit će sve popularnije prirodno drvo u svjetlijim i srednjim tonovima, za razliku od kuhinja koje su birale naše majke i bake u svoje vrijeme. Kako bismo u kuhinju unijeli tu opuštenu, domaću notu, dovoljno je tek ubaciti ormar srednjeg tona boje drveta, koji se tako dobro slaže s bijelom te s teksturom kamena.

Prirodno drvo u kuhinji Dodatno zelenino prostoru daje još prirodniju notu (Foto: Living4media)

Od kompletno drvenih kuhinja pa sve do sitnih drvenih detalja, kao što su ladica ili stalak za noževe – drvo će kuhinji dati poseban šarm.

Ako i sami želite drvo ukomponirati u kuhinju, zavirite u galeriju na početku teksta i pronađite ideju za uređenje.

Prirodno drvo u kuhinji Drvo u kuhinji (Foto: Living4media)

Deset fotografija zbog kojih se lako zaljubiti u kuhinje u boji Ružičasta kuhinja Ružičasta kuhinja Crvena kuhinja +6 Zelena kuhinja

12 kuhinja visokog sjaja koje su najzahvalnije za održavanje, a izgledaju wow Kuhinje visokog sjaja najlakše su za održavanje - 9 Kuhinje visokog sjaja najlakše su za održavanje - 8 Kuhinje visokog sjaja najlakše su za održavanje - 5 +8 Kuhinje visokog sjaja najlakše su za održavanje - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju