Ljetne kuhinje nekad su bile uobičajeni dio kućanstva, naročito u seoskim kućama i u kućama naših baka i prabaka koje su ljeti u njima pripremale hranu i u kojima se objedovalo. Danas su ljetne kuhinje nešto drugačije, u mnogima se nalazi i električni roštilj i odlično su rješenje za druženja u dvorištu uz roštilj.

Galerija Fotografije ljetnih kuhinja - 3 Fotografije ljetnih kuhinja - 2 Fotografije ljetnih kuhinja - 7 +4 Ljetne kuhinje imaju posebnu čar

Bila mala ili veća, dio kuće ili zasebna jedinica poput sjenice, ljetna kuhinja uvijek izgleda privlačno, zanimljivo i šarmantno. Iz djetinjstva su nam ostale slike ljetnih kuhinja u kućama naših baka i prabaka, i uz njih nas vežu tople i lijepe uspomene.

Fotografije ljetnih kuhinja - 6 Ljetne kuhinje imaju posebnu čar (Foto: Living4media)

Kuhinje u obliku slova U - 6 10 kuhinja u obliku slova ''u" koje su na glasu kao najbolje rješenje za svaki dom

Ljetne kuhinje danas nisu toliko česte, pa smo odlučili pronaći fotografije kuhinja na otvorenom koje će vas možda inspirirati da i u vlastitom domu uredite svoju. Naravno, za takvu kuhinju treba prostora, no i koji kvadrat može biti dovoljan. Dapače, i sasvim mala ljetna kuhinja može biti funkcionalna te izgledati vrlo šarmantno i atraktivno, bila ona moderna, klasična ili rustikalna.

Moderne kuhinje za manje i veće stanove i kuće - 10 Savršene? Deset modernih kuhinja za manje i veće stanove i kuće

U fotogaleriji na početku teksta pronađite ideje za uređenje ljetne kuhinje ili jednostavno uživajte u fotografijama ovih kuhinja. 

Fotografije ljetnih kuhinja - 1 Bila mala ili veća, dio kuće ili zasebna jedinica poput sjenice, ljetna kuhinja uvijek izgleda privlačno, zanimljivo i šarmantno (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju