Samo zato što nemate veliki stan ili kuću, ne znači da ne možete urediti prostor u kojem će svaki kutak mamiti uzdahe oduševljenja.

Galerija

Uređivanje malog prostora, baš poput uređivanja velikog prostora, zahtijeva domišljatost i dobro promišljanje o tome što će u prostoru funkcionirati, a što ne.

Također, mali prostor ne znači da se trebate bazirati samo na osnovne komade namještaja i zanemariti detalje koji dom čine domom. Upravo pažljivi odabir detalja svakom domu pomaže da ima ono nešto svoje i da izgleda wow.

A kako svaki kutak stana učiniti savršenim pokazala je vlasnica jednog stana u američkom New Jerseyu koja je zahvaljujući pomno odabranim detaljima učinila da svaka prostorija u stanu izgleda savršeno.

Prilikom uređenja koristila je puno bijelih detalja i stvorila pravu nježnu i svijetlu oazu.

Kada u našoj galeriji pogledajte fotografije ovog stana primijetit ćete da su na bijelim zidovima čest prizor zrcala, a upravo su zidovi u svijetlim bojama i korištenje zrcala dva savjeta koja ćete dobiti kada potražite pomoć u uređenju malog stana koji želite učiniti vizualno većim.

Od 99 kuna: 10 zidnih zrcala koja će transformirati izgled domaNaime, osim što prostor čine ljepšim, zrcala naglašavaju prirodnu svjetlost u domu, vizualno povećavaju prostor te ističu određeni dio stana ili kuće. Svijetli zidovi također vizualno povećavaju prostor.

U galeriji pogledajte i ponudu detalja za uređenje stana po uzoru na ovaj.

Predivan stan u New Jerseyu - 3
Mali prostor ne znači da se morate fokusirati samo na osnovne komade namještaja (Foto: apartmentretreat/Instagram)