Naš poznati voditelj i glumac Igor Mešin odlučio je promijeniti pogled prema publici.

Svjestan važnosti redovitog oftalmološkog pregleda posjetio je Polikliniku Bilić Vision gdje je zajedno sa doktoricom Nadeždom Bilić, specijalisticom oftalmologije, razgovarao o brizi i njezi očiju, provjerio svoju dioptriju te se odlučio za korištenje kontaktnih leća.

Sada će sa lakoćom čitati tekst sa blesimetra i moći će se fokusirati na publiku, neverbalnu komunikaciju i improvizacije.

Doktorica Nadežda Bilić educirala je Igora Mešina koji je pravilan način stavljanja kontaktnih leća.

Poliklinika Bilić Vision brine o svojim pacijentima već više od 24 godine. Više od 125 000 ljudi dalo je svoje povjerenje medicinskim stručnjacima Poliklinike. Uz Igora Mešina, brojne su osobe iz javnog života obavile oftalmološki pregled, liječile se, operirale sivu mrenu ili laserski skinule dioptriju u Poliklinici Bilić Vision. Neki od njih su: Amar Bukvić, Robert Kurbaša, Bojana Gregorić Vejzović, Nina Violić, Barbara Nola, Anita Dujić, Sandi Cenov, Milan Štrljić, Nevena Rendeli, Uršula Tolj, Kristijan Curavić…

Poliklinika Bilić Vision brine o očima, educira svoje pacijente o pravilnoj njezi i brizi oka. Laserski skida dioptriju, rješava osobe sive mrene te liječi ostale bolesti oka. Kao i Igoru Mešinu, rado mijenja pogled na svijet i omogućava Vam fokus na stvari koje volite.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju