Trendovi dolaze, odlaze, vraćaju se... Na nama samima je hoćemo li neki trend prigrliti ili ga zaobići u širokom luku. Međutim, neke trendove, čak i ako odlučimo da ih nećemo slijediti, ne možemo izbjeći jer okupiraju police trgovina, a onda i gradske ulice. Ili su dovoljno neobični da nam odmah zapnu za oko.

Galerija

Jedan takav trend pojavio se posljednjih tjedana na policama trgovina, a modne urednice na portalu WhoWhatWear podsjetio je na modni trend koji je prvi put dosegao vrhunac 90-ih godina prošlog stoljeća.

Podsjetio ih je naime na bolero koji je imao i brojne druge nazive poput grijača za ruke, džemper-rukava, šala za ruke... Bez obzira na ime, princip je bio isti - ovaj komad pokrivao je samo ruke i ramena, a sada se na scenu vratila njegova nova verzija - i podijelila žene.

Ankete

(8567) Što mislite o ovom trendu?

rezultati povratak glasova333
rezultati

Nekima su naime "pleteni grijači za ruke" simpatični i komad koji će definitivno nositi, a drugi ne vide nikakav smisao ovog odjevnog predmeta.

Zara rebrasti pleteni grijači za ruke, 139,90 kn
Zara rebrasti pleteni grijači za ruke, 139,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)


Što se tiče modnih urednica one se slažu da ovaj komad može izgledati šik, ali u pravilu ni one previše ne razumiju njegovu svrhu.

Ako želite nositi grijače za ruke u pravom smislu, zašto ne obući džemper, pita se jedna.

Modna urednica Joy Montgomery ipak vidi potencijal ovog komada, a ključ je, kaže, u tonalitetu. Komadi se, dodaje, ne trebaju savršeno podudarati u bojama, ali korištenje iste palete boja učinit će izgled skupljim.

U nastavku pogledajte kako ovaj trend nose dame na Instagramu, a u našoj anketi odgovorite nam na pitanje što vi mislite o njemu.