Nakon vedrih blagdana i rasplesanih prosinačkih dana, mnogi će se složiti kako siječanj dolazi kao hladan tuš. Kako bi u usnule siječanjske dane unio još malo blagdanske radosti, dm je odlučio razveseliti članove dm active beauty svijeta, roditelje male djece. Do 15. siječnja za kupovinu odabranih proizvoda za bebe i djecu, možeš dobiti deset puta viša bodova koji omogućuju značajne uštede.

 

  Galerija PR PR PR +2 PR
Posjetili smo obližnju dm-ovu prodavaonicu i izdvojili pet proizvoda dječjeg asortimana čija kupovina tijekom prve polovice siječnja donosi deseterostruke bodove:
1. Pampers pelene jer ne dopuštaju tekućini da se skuplja već je raspoređuju, zbog čega je suhoća površinskog sloja pelene zajamčena.
2. Dude varalice među omiljenim su nezaobilaznim dječjim proizvodima. Različitih su oblika i veličina, a važno je znati kako su silikonske trajnije od onih od lateksa, a ortodontske sprječavaju deformaciju dječjih zubi. Za jedno i drugo pobrinule su se Avent Philips Soft dude varalice koje dolaze u pakiranju od dva komada.
3. Blaga formula gela za kupanje za kosu i tijelo. Na dm-ovim policama pronaći ćeš Mixa Baby gel za kupanje bez sapuna za kosu i tijelo, obogaćen uljem slatkog badema, a nahranit će i hidratizirati bebinu kožu.
4. Dječje bočice, poput babylove bočice širokog grla, olakšat će prelazak s prsa na bočicu i spriječiti gutanje zraka te time smanjiti pojavu dojenačkih kolika.
5. Zdrave kašice koje možeš pronaći u sklopu programa dječje hrane dmBio, pripremljene su od vrhunskih, pažljivo probranih namirnica iz ekološkog uzgoja, a zadovoljit će osjetljiva dječja nepca.

Na ove i još mnogo drugih proizvoda za bebe i djecu (osim igračka, slikovnica, odjeće te mliječne i specijalne formule) možeš ostvariti višestruke bodove, i to samo pod jednim uvjetom – ako si prethodno aktivirala/o odgovarajući kupon na active beauty portalu. Kupon možeš aktivirati nakon što se na portalu ulogiraš s podacima sa svoje nove active beauty kartice. Na portalu provjeri i ostale aktualne kupone, kao i trenutno stanje bodova.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju