Za hrvatsku rukometnu reprezentaciju danas je vrlo važan dan, naši rukometaši u drugom krugu Europskog prvenstva u Njemačkoj odmjerit će snage s Francuskom. A jedan od najvažnijih dana u životu rukometnog reprezentativca Manuela Štrleka svakako je bio onaj prije 11 godina kada je uplovio u bračnu luku s defektologinjom Inom Galić.

Galerija Ina Štrlek na vjenčanju s rukometašem Manuelom Štrlekom nosila je vjenčanicu modne kuće Vesna Sposa - 8 Ina Štrlek na vjenčanju s rukometašem Manuelom Štrlekom nosila je vjenčanicu modne kuće Vesna Sposa - 7 Ina Štrlek na vjenčanju s rukometašem Manuelom Štrlekom nosila je vjenčanicu modne kuće Vesna Sposa - 4 +6 Ina Štrlek na vjenčanju s rukometašem Manuelom Štrlekom nosila je vjenčanicu modne kuće Vesna Sposa

Ina i Manuel Štrlek vjenčali su se u srpnju 2013. godine u crkvi Svetog Ivana Krstitelja u zagrebačkoj Novoj Vesi. Među gostima bili su i Manuelovi suigrači i kolege, među njima i Igor Vori sa suprugom Oljom Vori koja je za vjenčanje odabrala svjetlucavu haljinu zlatne boje uz koju je nosila zlatne cipele.

Ina Štrlek na vjenčanju s rukometašem Manuelom Štrlekom nosila je vjenčanicu modne kuće Vesna Sposa - 3 Ina Štrlek izgledala je prekrasno u romantičnoj vjenčanici modne kuće Vesna Sposa (Foto: Zarko Basic/Pixsell)

Ina Štrlek izgledala je prelijepo u čipkastoj vjenčanici decentnoga sjaja s potpisom modne kuće Vesna Sposa. Vjenčanica bogato ukrašena čipkastim dezenom u gornjem dijelu lijepo prati liniju tijela te se u donjem dijelu širi u lepršaviji kroj.

Ina Štrlek na vjenčanju s rukometašem Manuelom Štrlekom nosila je vjenčanicu modne kuće Vesna Sposa - 9 Ina i Manuel Štrlek vjenčali su se u srpnju 2013. godine u Zagrebu (Foto: Zarko Basic/Pixsell)

Elegantan srcoliki dekolte i decentna svjetlucavost vjenčanici su dali posebnu romantičnu notu. Ina je gola ramena prekrila čipkastim dodatkom kakav mladenke često biraju za crkvu, u slučaju da je gornji dio vjenčanice otvoreniji.

Predivan vjenčani buket od svijetlo ružičastih božura cjelokupan dojam učinio je još krasnijim, a defektologinja otmjene ljepote odlučila se i za jedan nesvakidašnji dodatak. Na glavi je nosila ogrlicu od sitnih svjetlucavih kamenčića, koja je savršeno pristajala uz mladenkinu podignutu kosu s ležerno raspuštenim pramenovima oko lica.

Pročitajte sve o Eurospkom nogometnog prvenstvu.

Ina Štrlek na vjenčanju s rukometašem Manuelom Štrlekom nosila je vjenčanicu modne kuće Vesna Sposa - 6 Ina Štrlek nosila je čipkastu vjenčanicu koja se lagano svjetluca (Foto: Zarko Basic/Pixsell)

Neobična vjenčanica Martine Tomčić: Haljina za žene koje igraju po vlastitim pravilima Ženja Moskaljov i Martina Tomčić oženili su se 2003. godine Martina Tomčić i Ženja Moskaljov vjenčali su se odjeveni u vrlo netipične svadbene komade Martina Tomčić izrekla je sudbonosno da u samoborskoj crkvi sv. Anastazije +1 Ženja Moskaljov i Martina Tomčić vjenčali su se 2003. godine

Silvija Brozović: Glamurozna vjenčanica i svjetlucave štikle za vjenčanje dan prije Badnjaka Marcelo Brozović i Silvija Lihtar vjenčali su se 23. prosinca 2016. godine u Velikoj Gorici - 8 Marcelo Brozović i Silvija Lihtar vjenčali su se 23. prosinca 2016. godine u Velikoj Gorici - 7 Marcelo Brozović i Silvija Lihtar vjenčali su se 23. prosinca 2016. godine u Velikoj Gorici - 9 +5 Marcelo Brozović i Silvija Lihtar vjenčali su se 23. prosinca 2016. godine u Velikoj Gorici - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju