U zagrebačkom Dežmanovom prolazu otvorena je nova trgovina 'Indigo' u koju će često zalaziti svi ljubitelji traperica. Ideja samog dućana bila je dovesti vrhunske američke jeans brandove kao što su: J brand, Siwy, Citizens of Humanity i Paige denim

Ideja trgovine je bila dovesti vrhunske američke jeans brandove kao što su: J brand, Siwy, Citizens of Humanity te Paige denim, brandove koji spajaju visoku kvalitetu s vrhunskim stilom i udobnošću.

Indigo je otvorio svoja vrata sa kolekcijom Jesen/zima 2015. i svom asortimanu ima više od 80 modela traperica.

Uz jeans brandove indigo predstavlja i američki brand Enza Costa koji uspješno pretvara svakodnevni 'basic' u luksuzni 'esential'. Svi modni odjevni predmeti koje potpisuje Enza Costa su izrađeni od najkvalitetnijeg piuma pamuka, kašmira i svile.

Od jeseni Indigo će u svojoj ponudi imati renomirani francuski brand Equipment, brand poznat po svojim bezvremenskim košuljama inspiriran muškim stilom. Kašmir puloveri, te predivne i ugodne haljine neizostavni su dio Equipmentove palete proizvoda, izradjene od najprobranijih materijala.

Indigo je otvorio svoja vrata sa kolekcijom Jesen/zima 2015. i svom asortimanu ima više od 80 modela traperica

J Brand
J Brand odlučan je u stvaranju bezvremenskih, klasičnih i sofisticiranih traperica, s naglaskom da savršeno pristaju ženama i nadahnu ih da se osjećaju lijepo noseći ih.

S predstavljanjem tamnih 'skinny jeans' traperica, J Brand postala je prva tvrtka koja je uvela trend 'skinny jeansa'. J Brand uveo je i istaknuo se s trendovma poput 'Love Story' trapezica i 'Houlihan cargo' hlača.

U proljeće 2012. godine, J Brand predstavio je ready-to-wear kolekciju, dizajniranu da spoji traper s luksuznim tkaninama, nastavljajući s jednostavnom pozornošću na detalje i senzibilitet branda.
Ostajući autentičan i iskren prema svojim klijentima, nudeći im inovativni dizajn, J Brand nastavlja biti vođa u svijetu mode.

CITIZENS of HUMANITY
Osnovan 2003. godine, Citizens of Humanity poznat je u modnoj industriji po pionirskom pristupu prema vrhunskom traperu, s bezvremenskim fokusom na savršeno pristajanje, tkaninu i ispiranje. Citizens of Humanity traperice su ultimativni, luksuzni odjevni predmet.

S više od 25 godina iskustva u industriji trapera, osnivač Jerome Dahan pravi je vizionar i prvi koji je doveo koncept dizajnerskog trapera na globalno tržište.

Radeći zajedno s kreativnom direktoricom Catherine Ryu i kreativnim direktorom Simonom Millerom, Jerome kreira poželjne kolekcije svake sezone, koje nastavljaju pomicati granice kvalitete trapera.

U slavne ljubitelje Citizens of Humanity branda ubrajaju se: Rihanna, Beyonce, Emma Watson, Charlize Theron, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Cameron Diaz, Keira Knightley, Diane Kruger, Shailene Woodley, Cara Delevingne, Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova, Leonardo DiCaprio, Robert Pattinson, Gerard Butler, Edward Norton, Channing Tatum and Andy Samberg.

Paige
Osnivačica i kreativna direktorica Paige Adams-Geller strastvena je u stvaranju odjeće i živi život punim plućima. Njezino putovanje započelo je u Los Angelesu, gdje ju je poduzetnički duh odveo iz svijeta modela, kao jednu od najboljih modela u industriji, u pokretanje njezine istoimene kolekcije 2004. godine.

Danas ona sjedi na čelu Paige tvrtke kao jedina žena u industriji osnivača trapera, nastavljajući s izazovima i unoseći svoj kolorističan duh i šik senzibilitet u svaku kolekciju koju dizajnira.



Paige surađuje s najboljim obrađivačima trapera koji se, zapravo, također nalaze u njihovom rodnom gradu, Los Angeles-u. Svaki stil koji stvaraju je testiran i testiran… Potpuno su 'opsjednuti' s dizajniranjem komada u kojem ćete živjeti od jutra do večeri; savršen par traperica koji očarava, uvijek; komad odjeće koji će vam pomoći da se istaknete i koji će vas odvesti upravo tamo gdje želite ići.

Siwy
Siwy Denim dizajnira i proizvodi ženske traperice, kratke hlače, suknje, jakne, haljine i majice. Siwy kolekcije inspirirane su 'vintage' stilom, moderno su krojene i tehnološki obrađene, s laskavim linijama koje savršeno pristaju.

Siwy je vrlo brzo stvorio 'kult' sljedbenika među kojima su Kate Moss, Selma Blair, Megan Fox, Nicole Richie te Sienna Miller.

Kroje i šivaju najbolje, vrhunske tkanine trapera u vlastitim proizvodnom pogonu u Los Angelesu. Siwy odjevni predmeti obrađuju se u najsuvremenijim pogonima namijenjenim za traper. Na taj način zadržavaju kontrolu nad svakim aspektom proizvodnog procesa.

Siwy je vrlo brzo stvorio 'kult' sljedbenika i njihov broj raste iz kolekcije u kolekciju... Među slavnim obožavateljicama nalaze se: Kate Moss, Selma Blair, Megan Fox, Nicole Richie te Sienna Miller.

Enza Costa
Dizajniran da pretvori svakodnevne, 'basic' komade u luksuznu osnovu, Enza Costa jedinstven je brand minimalizma. Moderni odjevni komadi izrađeni su od lagane mješavine raskošnog supima pamuka, kašmira i svile.

Enza Costin vizionarski i iluzorni stil naglašava siluetu s 'cool' formalizmom i neformalnim izražajem. Klasičnom linijom vlada transparentnost, slojevitost, ženstvenost i senzualnost.

Brand je osnovan 2007., dizajnerica Enza Costa krenula je u stvaranje savršenog besprijekorno krojenog T-shirt-a, izrađenog od najfinijih tkanina, s velikom pažnjom na detaljima.

Od tada Enza Costa razvijen je u punom opsegu i izgrađen oko 'šik stila s lakoćom' i 'never-take-off' osnova: majice s mješavinom svile, providnim pletivom kašmira i tankim majicama bez rukava. Svaki komad odjeće Enza Coste ručno je rađen u Los Angelesu, od najfinijih tkanina iz Italije, Japana i Kalifornije.

Equipment
Godine 1976. Christian Restoin odlučio je revolucionirati procvjetanu, ali suzdržanu žensku 'ready-to-wear' industriju te je lansirao vlastiti brand, Equipment.

Jednostavne i inovativne, Equipment košulje inspirirane muškom odjećom, bile su okarakterizirane profinjenim krojenjem i bezvremenskim izgledom. Brand je ubrzo postigao svjetski uspjeh i stvorio svoje sljedbenike poput filmske zvijezde Lauren Bacall.

Bezvremenska i inovativna, kolekcija odiše diskretnom seksipilnošću u obliku luksuznih tkanina i neočekivanih detalja, pronađenim u modernim, androgenim siluetama.

Raspon printova, tkanina i oblika nadopunjavaju mnoge aspekte Equipment žene: ona je jaka, šik, elegantna, avanturističkog duha, seksi i, iznad svega, klasična.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju