Indijanski horoskop svoje je znakove pronašao u životinjskom svijetu. Jeste li vuk, dabar ili zmija? Pronađite svoj znak i otkrijte što on govori o vama.

Losos (od 22. srpnja do 21. kolovoza)
Fokusiran, intuitivan i izuzetno kreativan, losos je uvijek pun energije. Ime velike motivacijske sposobnosti pa zna pokrenuti druge na akciju, a njegova samouvjerenost i entuzijazam su zarazni.

S lososovim idejama svi će se brzo složiti, pa i onda kada se te ideje ne čine baš najpametnijima. Velikodušan, inteligentan i intuitivan, nije ni čudo zašto losos ima toliko puno prijatelja.

Losos u svemu traži svrhu i uvijek mora imati neki cilj i nije mu teško naći ljude koji će mu biti od pomoći u njegovim osobnim bitkama. Kada voli losos je stabilan, miran, senzualan i darežljiv. Ako mu se stane na žulj može biti egoističan, vulgaran i netolerantan prema drugima.

Većina šamana rođena je u znaku zmije. Riječ je o izuzetno duhovnom znaku zbog čega je zmija odličan duhovni vođa

Medvjed (22. kolovoza do 21. rujna)
Pragmatičnog i metodičnog medvjeda zove se kada je potrebna mirna ruka. Zbog svoje praktičnosti i razumnosti medvjed čini odličnog poslovnog partnera. Uvijek predstavlja glas razuma, a najbolje će umiriti često nerazuman horoskopski znak sovu. Medvjeda krasi ogromno srce i darežljivost, no isto zna biti vrlo skroman i pomalo sramežljiv. Svoga će životnog partnera obasipati ljubavlju i darežljivošću.

Zbog svoje strpljivosti i umjerenosti medvjedi su odlični učitelji i mentori. Kao nije najbolje raspoložen, medvjed može biti skeptičan, lijen, sitničav i povučen.

Slika nije dostupna Kum, Gladijator ili Genijalni um? Naslov filma koji savršeno opisuje vaš horoskopski znak

Gavran (od 22. rujna do 22. listopada)
Gavran je rođeni zabavljač i šarmer koji uvijek zrači entuzijazmom. Druge privlači svojom energijom i uvijek ga pitaju za ideje i mišljenja. To je zato jer je gavran istovremeno i idealist i diplomat i mnogi ga smatraju genijalcem. Kada je okružen ljubavlju gavran je opušten, romantičan i uvijek govori mirnim tonom te u ljubavnoj vezi zna biti vrlo strpljiv i intuitivan.

Kada nije u najboljem elementu gavran je prezahtjevan, nedosljedan, osvetoljubiv i ravnodušan prema tuđim osjećajima.

Zmija (od 23. listopada do 22. studenog)
Većina šamana rođena je u znaku zmije. Riječ je o izuzetno duhovnom znaku zbog čega je zmija odličan duhovni vođa. S obzirom da mnoge osobe rođene u znaku zmije imaju iscjeliteljske sposobnosti, brojni pripadnici znaka bave se medicinom.

Zbog njenog velikog interesa prema svemu neopipljivom i nematerijalnom, zmiju se često doživljava misterioznom, a ponekad i zastrašujućom.

Zmija zna biti tajanstvena i pomalo mračna, ali s druge strane i vrlo osjećajna i brižna. U vezi je strastvena, inspirativna, duhovita i voli pomagati. Kada ne osjeća ljubav postane potištena, agresivna i sklona velikim promjenama raspoloženja.

Tajna Ne želimo priznati: Koja je najveća tajna vašega horoskopskog znaka?

Sova (od 23. studenog dno 21. prosinca)
Nemirnu i sklonu čestim promjenama, sovu nije lako primiriti. Sova je poznata po tome da je uvijek u petoj brzini te svim srcem voli pustolovine. Često zna biti samoživa te bezobzirna, nemarna i nepromišljena. Mnogi pripadnici ovog horoskopskog znaka su umjetnici, učitelji i djelatnici konzervatorija.

Međutim, zbog svoje prilagodljivosti i svestranosti sova može pokazati izvrsnost u bilo kojem zanimanju. Kada voli sova je osjećajna, entuzijastična i obazriva. Kada nije njen dan zna pretjerivati, biti ogorčena i ratoborna.

Guska (od 22. prosinca do 19. siječnja)
Želite li da se nešto obavi – povjerite do guski. Ustrajna, uporna i ambiciozna do kraja, guska si uvijek zadaje ciljeve i ne odustaje od njih.

Guska ustraje u tome da uspije pod svaku cijenu, ali ne zato da zadivi druge nego zato jer se uvijek natječe s neprijateljem unutar same sebe. Krasi ih dominanta osobnost zbog čega su odlični poduzetnici i sportaši.

Kada je okružena ljubavlju i ima podršku ljudi koji su joj važni guska uspije u svemu što nakani i tada je strastvena, duhovita, društvena i senzualna. Kada je prepuštena sama sebi, guska se može ponašati opsesivno i ovisnički što joj može uvelike ići na štetu.

Pročitajte znakove u indijanskom horoskopu do 21. srpnja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju