Indijanski horoskop svoje je znakove pronašao u životinjskom svijetu. Jeste li vuk, dabar ili zmija? Pronađite svoj znak i otkrijte što on govori o vama.

Vidra (od 20. siječnja do 18. veljače)
Pomalo otkačenu i nekonvencionalnu vidru ponekad je teško shvatiti. Zbog toga nisu uvijek prvi izbor kada treba obaviti neki posao, ali to je velika zabluda jer vidrine metode rada obično su vrlo učinkovite.

Vidra ima neobičan način gledanja na život i krasi je briljantna mašta i inteligencija te intuitivnost i sposobnost opažanja zbog čega je vidra jako dobar prijatelj i ako imate prijatelja vidru možete biti sigurni da će vam se on posvetiti.

Unutar svoje obitelji vidra je osjećajna, empatična, hrabra i iskrena. Kada je prepuštena sama sebi vidra može postati beskrupulozna, nepristojna, buntovna i izolirana.

Indijanski horoskop svoje je znakove pronašao u životinjskom svijetu. Jeste li vuk, dabar ili zmija?

Vuk (od 19. veljače do 20. ožujka)
Dubokih emocija i strasti, vuk je najveći ljubavnik horoskopa, u fizičkom i filozofskom smislu te riječi. Vuk razumije da je ljubav sve što trebamo i u potpunosti je sposoban pružiti je. Ipak u izreci 'vuk samotnjak' ima puno istine jer vuk treba svoju slobodu, a s druge je strane vrlo nježan i suosjećajan.

U obiteljskom okruženju vuk je vrlo strastven, velikodušan i pun ljubavi. Ako je prepušten sam sebi može postati nepraktičan, neposlušan, opsesivan i osvetoljubiv.

Slika nije dostupna Prljavi ples, Top Gun ili Karate Kid? Koji ste kultni film iz 80-ih s obzirom na horoskopski znak

Sokol (od 21. ožujka do 19. travnja)
Rođeni vođa, sokol i u najnezgodnijoj situaciji može rasuđivati bistre glave. Sokol nikada ne gubi vrijeme i ne sjedi besposleno te odmah poduzima akcije kada je potrebno.

Zbog svoje ustrajnosti i sklonosti da preuzme inicijativu sokol je jedan od najpoželjnijih poslovnih suradnika. Sokol može djelovati uobraženo, ali s obzirom na to da je gotovo uvijek u pravu, malo arogancije može mu se oprostiti.

U okolini koja mu pruža potporu sokolova strast i unutarnja vatra raskrile se te je uvijek suosjećajan. Kada ima loš dan sokol može biti tašt, bezobrazan, netolerantan, nestrpljiv i previše osjetljiv.

Axl Rose Koja ste pjesma grupe Guns N' Roses s obzirom na horoskopski znak?

Dabar (od 20. travnja do 20. svibnja)
Preuzmi kontrolu, napravi i savladaj – to je životni moto dabra koji će posao uvijek obaviti s maksimalnom učinkovitošću i samopouzdanjem. Ovaj vješt i lukav majstor za strategiju predstavlja silu na koju se uvijek može računati.

Razmislite prije nego se upustite u nadmudrivanje s dabrom jer njegova mentalna oštrina oštra je poput britve. Dabar je sklon razmišljati da je jedino njegov način razmišljanja ispravan i zbog toga nerijetko upadne u nevolje.

Najčešće dabar i je u pravu, ali bez obzira na svoju pamet treba poraditi na taktičnosti. U ljubavi dabar je velikodušan, vjeran, osjećajan i spreman pomoći. U lošim trenucima zna biti nervozan, posesivan, arogantan i prezahtjevan.

Jelen (od 21. svibnja do 20. lipnja)
Muza indijanskog horoskopa, jelen je veseo, oštrouman i pun života. Odličnog smisla za humor, jelen je sposoban svakoga nasmijati, a jednako je i dobar i u vođenju razgovora jer je njegovo vokalno izražavanje besprijekorno.

Zbog toga je društvo jelena jedno od najpoželjnijih, a njegovoj okolini ne smeta ni njegova povremena samoživost i narcizam. Sve mu oprašta jer je tako inteligentan i pristupačan.

Kada voli jelenova urođena živost i prpošna osobnost zrače još više, a svojim karakterom nadahnjuje i voljenu osobu. Kada nije najbolje raspoložen jelen može biti sebičan, ćudljiv, nestrpljiv, lijen i dvoličan. 

Slika nije dostupna Saznajte koji citat iz filma najbolje opisuje vaš horoskopski znak

Djetlić (od 21. lipnja do 21. srpnja)
Djetlić je najbrižniji znak u indijanskom horoskopu. Zna slušati druge ljude, vrlo je empatičan i pun razumijevanja i ljudima koje voli uvijek će biti podrška. Ljudi rođeni u znaku djetlića divni su roditelji, prijatelji i partneri, štedljivi su, skromni, snalažljivi i organizirani.

Kada voli djetlić je predan, pun pažnje i vrlo romantičan. U lošim trenucima može se pokazati posesivnim, ljubomornim, pakosnim i ljutitim.

Pročitajte i znakove u indijanskom horoskopu od 21. srpnja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju