Kako se i najmanja kupaonica može preurediti i izgledati kao u hotelu s pet zvjezdica, pokazala je Petra Tarodi iz Varaždina, koja je u svoju malu kupaonicu uspjela staviti i walk-in tuš.

Galerija Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica - 1 Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica - 9 +9 U kupaonicu veličine 3,2 četvornih metara stao je i walk-in tuš

Kad su kupovali stan, Petra i Nikola Tarodi iz Varaždina, roditelji dječaka Petra, najviše su vodili računa o tome da su im u blizini svi važni sadržaji, dječja igrališta i Drava.

Stan veličine 78,08 kvadrata u potpunosti su morali renovirati i opremiti (sve instalacije, podne i zidne obloge, stolariju i aparate). Bilo je i rušenja zidova i preinaka u tlocrtu. Izlazak na balkon prije je bio iz dnevne sobe, njega su zatvorili te između kuhinje i balkona stavili staklenu stijenu.

Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica - 10 U kupaonicu veličine 3,2 četvornih metara stao je i walk-in tuš (Foto: Privatne fotografije)

Srušili smo i zid koji je dijelio hodnik od dnevnog boravka te time otvorili prostor, a ulazak u kupaonicu napravili u hodniku. Ovo je naša druga nekretnina i kroz noć smo odlučili potražiti drugi stan zbog manjka jedne sobe, kaže Petra, koja je u njihovu novom domu za svoje dečke i sebe željela stvoriti ugodnu i toplu obiteljsku oazu.

Kako oboje volimo neutralne boje i drvo, na prvu smo se sve dogovorili. Volim lijepe stvari, dekoracije, veliki sam esteta i uživam u uređenju interijera. To je moja velika ljubav i san, ističe. Adaptacija stana trajala je tri i pol mjeseca, a prostorija čija transformacija naročito oduševljava jest kupaonica veličine 3,2 četvorna metra.

Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica - 17 Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica (Foto: Privatne fotografije)

Prilikom renoviranja kupaonice morali smo se odlučiti hoćemo li staviti kadu ili tuš. Kako je Petar veći, odabrali smo walk-in tuš. S njim je kupaonica prostranija i atraktivnija, a u užurbanom ritmu života jednostavnija za održavanje. Imala sam viziju i vrlo je lako bilo prilikom biranja sanitarija i namještaja. Kupaonica mi je najdraža prostorija u našem stanu, ispričala je Petra.

Stan u Kutini kojem se mnogi dive Garderobni ormar je san snova! Kristininu stanu u Kutini mnogi se ne mogu prestati diviti

Kuća u Prelogu u kojoj su crna kuhinja i kupaonica glavne zvijezde - 10 Famozna! Kuća u Prelogu u kojoj su crna kuhinja i kupaonica glavne zvijezde

Idealnu opremu za svoju novu kupaonicu lako je pronašla, kombinacija pločica, koje su imitacija drveta i mramora sa zlatno-brončanim žilama, izgleda zaista prekrasno, a za završni tip-top dojam stavljene su elegantne slavine te ogledalo.

I kuhinja je dobila potpuno novo, svježe ruho te je rađena po mjeri.

Obožavam kuhati i provoditi vrijeme u kuhinji, kuhajući za svoje dečke, obitelj i prijatelje, dodaje Petra Tarodi iz Varaždina.

Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica - 6 Kuhinja prije i poslije preuređenja (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju