Inspirirajte se uz nijanse boja za kosu koje će ove sezone dominirati trendovima među bojama za kosu.

Jesensko doba kao da svake godine iznova podrazumijeva promjene i neke nove početke, a jedna od stvari koju ženski rod nerijetko mijenja neovisno o godišnjem dobu je boja kose. Sudeći prema ovosezonskim trendovima u frizerskim salonima, žene diljem svijeta svoju su kosu odlučile obojati u hladnije i prirodnije tonove koji pristaju uz jesensku garderobu sličnih nijansi. Inspirirajte se uz nijanse boja za kosu koje će ove sezone dominirati trendovima među bojama za kosu. 

1. Bež plava
Nakon nekoliko ljetnih mjeseci i izloženosti suncu, plavuše kraj ljeta najčešće dočekaju s bojom kose nekoliko nijansi svjetlijom, a neke od njih takvom izgledu ostanu vjerne i u ostatku godine. Ako svoju plavu kosu namjeravate osvježiti, pokušajte postići bež nijansu i dodati nekoliko dubljih tonova svojoj boji kose. Osim što je trendi, ovakva nijansa mnogo je lakša i za daljnje održavanje.

2. Raskošna čokoladno smeđa
Ako ste prirodna brineta i svoju boju pažljivo njegujete, probajte je ove jeseni pojačati uz dodatnu dozu sjaja i naglasiti njene prirodne kvalitete. Za one željne eksperimenta, izvrstan prijedlog su suptilni pramenovi ili balayage tehnika u nekoliko nijansi svjetlijoj boji.

3. Bakrena
Sjajna vijest za sve prirodno crvenokose, čija će nijansa ove sezone biti hit među trendovima. Kao vodeća nijansa među bakrenim tonovima ističe se crvenkastosmeđa, a savjet frizera upućen crvenokosim ženama željnim promjene je da svoju boju osvježe tek svjetlijim pramenovima te joj tako dodaju prirodnu dozu topline.

4. Bronde
Ova hibridna nijanse između plave i smeđe dodatno će osnažiti svoju poziciju u svijetu boja za kosu, ali za razliku od dosadašnjih težnji za dominacijom plave boje u bronde nijansi, ove jeseni naglasak će biti na tamnijim pramenovima. Tamne nijanse zlatne i karamel boje idealan su odabir za one koje ove jeseni na svojoj kosi žele isprobati bronde trend.

5. Ružičasto-zlatna
Pretpostavka je kako ovaj trend prati i jedan od glavnih jesenskih trendova u svijetu nakita, onog u ružičasto-zlatnim nijansama. Roza boja na kosi, koju mnogi smatraju ekstravagantnom, uz dodatak bež i plavih pramenova poprimit će mnogo suptilniji i nježniji oblik na vašoj kosi. Ukoliko se odlučite za ružičasto-zlatnu boje kose, ne zaboravite na važnost njege kose nakon njenog bojanja, budući da ovakve nijanse zahtijevaju redovitu njegu i dodatnu posvećenost održavanju boje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju