Crveni top sa šljokicama, omiljena ružičasta svjetlucava torbica, sjenilo u boji sa šljokicama – svatko od nas ima omiljeni predmet koji nam unosi blještavilo i boju u svakodnevicu. Sada taj, vama dragocjeni predmet možete podijeliti s nama u Instagram izazovu Labello trenutak i osvojiti Labello poklon paket

Vrijeme blagdana nezamislivo je bez šljokica, svjetlucavih detalja, boja i blještavila. Isto tako u ovim mrzlim danima ne možemo nigdje bez odanog čuvara i njegovatelja naših usnica, 2-u-1 Labello Care & Colour. A kada spojimo Labello Care & Colour i vama najdraže svjetlucave i blještave predmete dobijemo drugi krug Instagram izazova u kojem možete osvojiti Labello paket koji će itekako dobro doći u ovo blagdansko vrijeme.

Od prošlog tjedna kada je izazov počeo obradovali ste nas fotografijama koje ste podijelili s nama. Svima koji su se do sada uključili u izazov zahvaljujemo i pozivamo sve druge followere Instagram profila Zadovoljna.hr da se pridruže.

Sve što trebate napraviti jest razigrati maštu i napraviti fotografiju svojeg najdražeg svjetlucavog predmeta i omiljenog Labella Care & Colour. Fotografiju zatim objavite na svom Instagram profilu uz hashtag #LabelloTrenutak. Napominjemo kako će vaše fotografije biti vidljive samo ako je vaš profil otvoren za javnost, u suprotnom su fotografije dostupne isključivo vašim followerima.

Izazov traje do 13. prosinca, a u ponedjeljak 14. prosinca otkrit ćemo vam koje su nas fotografije najviše oduševile i pet najzanimljivijih i najkreativnijih fotografija iznenaditi Labello paketom. Veselimo se vašim fotografijama!

 

A photo posted by Lucija Ćurić (@ladylusha88) on

 

 

#labelloTrenutak #labello #sparkle #glitter

A photo posted by Maja Šloser-Grgurević (@maja.sloser) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju