Možda niste znali da korištenje čašice smanjuje osjećaj suhoće, neugodne mirise, ali i grčeve tijekom menstruacije, a od sada i u Hrvatskoj možete nabaviti hit čašice Intimina Lily

Mogu li voziti bicikl, obući određeni komad odjeće i koliko moram potrošiti na uloške ili tampone ovaj mjesec?

Tipični problemi intimne njege tijekom menstruacije stvar su prošlosti zahvaljujući menstrualnim čašicama Intimina Lily Cup, svjetskom hitu koji je sada ekskluzivno dostupan i u Hrvatskoj, na webshopu Abrakadabra.com.

Menstrualne čašice proizvod su čija je upotreba jednako dobra i za korisnice i za okoliš, a korisnice su naprosto oduševljene njima. Čašice se postavljaju u rodnicu gdje sakupljaju menstrualnu krv, za razliku od uobičajenih higijenskih proizvoda koji je upijaju. Proizvođač menstrualnih čašica Lily Cup, tvrtka Intimina, provela je anketu na 1500 korisnica koje su potvrdile da korištenje čašice smanjuje osjećaj suhoće, neugodne mirise, ali i grčeve tijekom menstruacije.

Čašice doprinose i značajnom povećanju osjećaja samopouzdanja i udobnosti, posebice u kontekstu vježbanja i rekreacije tijekom ciklusa, ali i poboljšanja seksualnog života i sna tijekom ciklusa.

Budući da je menstruacija posebno osjetljivo razdoblje u mjesecu za svaku ženu, važno je da je odabrani proizvod u skladu s najvišim standardima u higijeni. Za razliku od uložaka i tampona, menstrualne čašice Intimina Lily Cup u potpunosti su izrađene od medicinskog silikona, što znači da su udobne, fleksibilne i da ne nadražuju sluznicu.

Mogu se koristiti i do 12 sati, a za ponovno korištenje jednostavno ih operite u vrućoj vodi. Mogućnost višekratne upotrebe i sveukupno trajanje čašice od deset godina znači da nemate uobičajeni mjesečni trošak za tampone ili uloške, ali i da uporabom menstrualnih čašica Intimina Lily Cup štitite okoliš.

Lily Cup menstrualne čašice mogu se nabaviti u hrvatskim ljekarnama, DM-u te se mogu naručiti i online na www.intimina.com.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju