Odjevne kombinacije Irene Pecotić baš su dobra modna inspiracija, i za svakodnevna i za svečanija odjevna izdanja. Na posljednjoj fotografiji koju je objavila na Instagramu Irena je pokazala sjajnu modnu kombinaciju uz prekrasne vizure grada Splita.

Jednostavan, a opet upečatljiv stajling za opuštenu nedjelju Irena Pecotić složila je od laganijih hlača širih nogavica krem nijanse, koje se lako mogu kombinirati i uz visoke potpetice i uz tenisice, kako ih nosi zgodna farmaceutkinja i velika zaljubljenica u modu.

Irenin odabir bile su niske tenisice brenda Golden Goose, model W16 Superstar Pensar Cocco Print u kombinaciji bijele i srebrne boje ukrašene zvijezdom. Desna tenisica na potplatu s vanjske strane ima natpis Follow your dreams (Slijedi svoje snove), a čitav dizajn tenisica efektnog je istrošenog izgleda.

Irena Pecotić nosi tenisice brenda Golden Goose Irena Pecotić nosi tenisice brenda Golden Goose (Foto: adorno.co.nz)

Irena je gore odjenula crnu majicu i kraću traper-jaknu s izblijedjelim dijelovima, dok je stajling upotpunila srebrnim ručnim satom i sunčanim naočalama s okruglim okvirima. Istaknula se i crna torbica brenda Jacquemus, model Le Bambino u varijanti grande, jedna od najprepoznatljivijih torbi tog francuskog brenda, iza kojeg stoji dizajner Simon Porte Jacquemus.

Kako su dobre! Hit-torbica Irene Pecotić u sjeni fantastičnih gležnjača Georgina Rodriguez Le Bambino Grande, Jacquemus (750 EUR) Le Bambino grande, Jacquemus (750 EUR) +1 Le Bambino je jedan od Jacquemusovih najpopularnijih modela torbi

Irena Pecotić Irena Pecotić: Kad u tenisicama i trenirci izgledaš kao milijun dolara

Kako je u nedjelju bila Cvjetnica, Irena u ruci drži maslinove grančice, koje se tradicionalno točno tjedan dana prije Uskrsa nose u crkvu na blagoslov.

Lipa neka nedilja, napisala je Irena Pecotić uz fotografiju snimljenu uz more s pogledom na Split.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju