Mini haljine pojavile su se prvi put sredinom šezdesetih godina prošlog stoljeća, a njihovo pojavljivanje bilo je senzacija diljem svijeta.

Desetljećima kasnije one su predmet obožavanja mnogih dama, a posebno su omiljene u toplijem dijelu godine. Cijelu vojsku obožavateljica imaju ove haljine koje naglasak stavljaju na noge.

Među obožavateljicama mini haljiina je i Irena Pecotić koja je svoje pratitelje na Instagramu oduševila objavom u kojoj je glavna zvijezda upravo mini haljina u zelenoj boji.

Radi se o haljini dugih rukava s preklopom, v-izrezom i efektnim detaljem na struku. Haljina koja prati liniju tijela ima i nabore i blage puf rukave.

Irena je haljinu uparila s crnim sandalama s remenčićima i vrtoglavo visokom potpeticom koje su dodatno istaknule njezine noge, a u ruci je nosila crnu clutch torbicu.

Stotinu komentara i više od 1700 lajkova skupilo se ispod njezine objave, a pratitelji su joj udijelili brojne komplmente.

Ružičasta je njezina boja: Mama iz centra Zagreba u kombinezonu kakav bi nosila i Barbie Ulična moda u Zagrebu - 9 Ulična moda u Zagrebu - 11 Ulična moda u Zagrebu - 6 +8 Ulična moda u Zagrebu - 3

Irena Pecotić: Zarine hit-sandale iz kakvih se neke žene ljeti ne izuvaju Irena Pecotić Irena Pecotić nosi sandale sa zakovicama iz trgovine Zara Zara, snižena cijena 29,99 eura (cijena prije sniženja 55,95 eura) +5 Reserved, snižena cijena 15,99 eura (cijena prije sniženja 29,99 eura)

"Boginja od glave do pete", "Posudi mi kvarat nogu. Tebi će i dalje bit duge, a meni bi puno značilo", "Savršena", "Koja ženaaa , svjetski a naše", "Žena boginja"... samo su neki od oduševljenih komentara ispod videa koji možete pogledati u nastavku teksta.

A koji su vam modni komadi potrebni za uvijek savršen stil pogledajte u video-kolumni Marka Grubnića: 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju