Irena Pecotić proslavila je rođendan, a čestitarima se zahvalila i porukom na Instagramu, uz koju je objavila i tri fotografije na kojima pozira uz more. Lijepi dan na kraju zime bio je idealan za fotografiranje s plavim nebom i morem u pozadini, a Irena je odabrala i stajling koji najavljuje dolazak proljeća.

Galerija Irena Pecotić Irena Pecotić nosi karirani kaput brenda Black Tape - 2 Irena Pecotić nosi karirani kaput brenda Black Tape +1 Irena Pecotić nosi karirani kaput brenda Black Tape

Hvala Vam dragi moji ljudi na čestitkama i lipim željama. Na zadnjoj slici sam prava ja i nadam se da se godine neće nikad umišat u ovo stanje duha, napisala je Irena Pecotić uz fotografije koje je povodom svog rođendana objavila na Instagramu.

Za rođendanski stajling magistra farmacije odabrala je crno-bijelu kombinaciju koja odiše nepogrešivom ležernom elegancijom. Uz bijele hlače nosila je crnu majicu, a preko nje lagani kaput crno-bijelog kariranog uzorka i dužine do iznad koljena s potpisom brenda Black Tape.

Kaput spuštenih ramena i lagano oversized kroja ima veliku kragnu, podvinute rukave tri četvrt dužine te velike džepove s preklopom. Kopča se na jedan gumb i baš je kao stvoren za nadolazeće proljetne dane.

Irena Pecotić nosi karirani kaput brenda Black Tape Irena Pecotić nosi karirani kaput brenda Black Tape (Foto: poshmark.com)

Modnoj kombinaciji dodala je još crnu torbicu, bijelo-crni ručni sat, decentne viseće naušnice i neizostavne sunčane naočale. Ipak, najljepši ukras na Ireni Pecotić jest njezin široki, šarmantni osmijeh.

Irena Pecotić: Obične štikle koje zbog jednog detalja postaju magnet za poglede Irena Pecotić u prozirnoj haljini u Dubrovniku Irena Pecotić u prozirnoj haljini i štiklama Jimmy Choo - 2 Irena Pecotić u prozirnoj haljini i štiklama Jimmy Choo - 1 +3 Irena Pecotić u prozirnoj haljini i štiklama Jimmy Choo - 3

Irena Pecotić: Glamurozne gležnjače koje osvajaju i kombinacijom boja i uzorkom Irena Pecotić Irena Pecotić u zlatno-crnim gležnjačama - 4 Irena Pecotić u zlatno-crnim gležnjačama - 2 +4 Le Bambino grande, Jacquemus (750 EUR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju