Irena Pecotić posjetila je Dubrovnik te u ženskom društvu pozirala na fotografijama uz predivan pogled na grad. Magistrica farmacije i velika zaljubljenica u modu na svom Instagramu objavila je nekoliko fotografija iz Dubrovnika, na kojima je pokazala i modnu kombinaciju koju je odabrala za posjet Gradu.

Galerija Irena Pecotić u prozirnoj haljini u Dubrovniku Irena Pecotić u prozirnoj haljini i štiklama Jimmy Choo - 2 Irena Pecotić u prozirnoj haljini i štiklama Jimmy Choo - 1 +3 Irena Pecotić u prozirnoj haljini i štiklama Jimmy Choo

Vikend u sunčanom Dubrovniku uvijek je dobra ideja, a u tom prelijepom gradu punom povijesti uživala je i Irena Pecotić. Posjet Dubrovniku ovjekovječila je s nekoliko fotografija koje je objavila na Instagramu na kojima nosi ženstvenu crnu haljinu.

Riječ je o prozirnom modelu s točkicama i čipkastim detaljima te s bijelom podstavom. Romantična haljina ima duge rukave te seže do ispod koljena, a donji dio lijepo je lepršav te laska figuri. Vrlo su elegantne i cipele koje je Irena spojila s haljinom, model Diamond Talura 100 luksuznog brenda obuće Jimmy Choo.

Irena nosi model od glatke crne kože, a cipele su, između ostalog, dostupne i u crvenoj te lakiranoj varijanti. Imaju tanku potpeticu visoku deset centimetara, a najposebniji na njima jest zlatni lanac koji se kopča oko gležnja. Ovakav glamurozan model štikli nepogrešiv je odabir za večernja izdanja, ali izvrsno funkcionira i u dnevnim kombinacijama jer zašto bi glamur bio rezerviran samo za večer? S time bi se sigurno složila i Irena Pecotić koja ih i nosi u svečanijem dnevnom izdanju.

Irena Pecotić nosi štikle sa zlatnim lancem Jimmy Choo Irena Pecotić nosi štikle sa zlatnim lancem Jimmy Choo (Foto: Jimmy Choo)

Crna torbica francuskog brenda Jacquemus, koju Irena često nosi, savršeno se uklopila i u ovu modnu priču. Profinjeni klasični dizajn modela Le Bambino čini ovu torbu svevremenskim modnim dodatkom koji odolijeva trendovima te zadovoljava različite modne ukuse i stilove.

Jedan dan, onaj pravi dan, to je mladost, ljubav, radost, stvaran san, citirala je Irena uz fotografije stihove pjesme "Jedan dan" Dubrovačkih trubadura, a njeni pratitelji poručili su joj da je prelijepa i da zrači te da joj jug čini dobro.

Irena Pecotić: Glamurozne gležnjače koje osvajaju i kombinacijom boja i uzorkom Irena Pecotić Irena Pecotić u zlatno-crnim gležnjačama - 4 Irena Pecotić u zlatno-crnim gležnjačama - 2 +4 Le Bambino grande, Jacquemus (750 EUR)

"Ko da te je Meštrović klesa": Brutalno dobre štikle Irene Pecotić za isticanje istesanih nogu Modne kombinacije Irene Pecotić - 7 Modne kombinacije Irene Pecotić - 3 Modne kombinacije Irene Pecotić - 2 +4 Irena Pecotić nosi crne štikle iz trgovine Zara

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju