Nakon osam godina ljubavi bivša manekenka i trenerica fitnesa Iris Rajčić i nogometaš Hajduka Marko Livaja prije godinu dana izrekli su sudbnosno da u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu.

Zajedno s kumovima, članovima obitelji i prijateljima nastavili su slavlje u jednom splitskom restoranu, u kojem su snimljene i fotografije koje je povodom prve godišnjice braka na svom profilu objavila Iris Livaja.

Jednom davno postala sam tvoja i ti si postao moj, napisala je Iris ispod fotografija na kojima pleše sa suprugom. Osim zaljubljenih mladenaca, detalj koji na fotografijama privlači pozornost jest najljepša haljina te večeri. Naravno, radi se o raskošnoj vjenčanici od čipke i tila sa zlatnim odsjajem koju je Iris odabrala za svoj veliki dan,

Poluprozirna vjenčanica dugih rukava prati liniju tijela, a na donjem dijelu krase je prorez na nozi i detalji koji su je učinili još posebnijom.

Radi se o upečatljivim volanima na prednjem dijelu haljine koji su se protezali i na stražnji dio vjenčanice te činili šlep koji je bio kombinacija čipke i tila.

Leđa vjenčanice i dekolte napravljeni su u potpunosti od prozirnog materijala.

Supruge nogometaša kao mladenke: Kakve vjenčanice su birale za veliki dan? Ivana Vida nosila je vjenčanicu s raskošnim šlepom Vanja Modrić Izabel Kovačić +5 Andrej Kramarić i Mia Ćurković

Iris je na vjenčanju imala i romantičnu polupodignutu frizuru. Kosu je oblikovala u blage valove, a točka na i tog izdanja bio je nježni make-up.

Iris Livaja: "Suprugu Marku kupujem odjeću, to mi je nekad i veći gušt nego da kupim sebi" Iris i Marko Livaja Iris Rajčić 2014. godine Iris Rajčić i Marko Livaja 2015. godine +4 Iris Rajčić 2014. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju