Plus size manekenka Iskra Lawrence želi promijeniti žensku percepciju o idealima ženske ljepote, te potaknuti dame da počnu voljeti svoje tijelo bez obzira na konfekcijski broj

Neke žene pate za 'nemogućim' standardima ljepote koje vide u reklamama i na sjajnim naslovnicama magazina. Većina dama zaboravlja da se iza savršene fotografije krije mnoštvo manekenskih trikova za poziranje, laskava upotreba svijetla te korištenje digitalnih alata koji su sposobni 'popeglati' sitne nesavršenosti.

Iz ovih razloga mnoge su žene nezadovoljne svojim tijelima bez obzira na vlastiti konfekcijski broj, te pate od niskog samopoštovanja. Upravo zato plus size manekenka Iskra Lawrence želi promijeniti percepciju idealnog ženskog tijela.

 

A photo posted by iskra(@iamiskra) on

'Bez obzira imate li razmak između bedara ili ga nemate, nemojte se brinuti. Mi svi uvijek mislimo da želimo drugačije stvari i trebali bismo željeti drugačije stvari jer smo različiti. Ne postoji pogrešan način razmišljanja, najvažnije je biti zdrav i zadovoljan.

Bit ću prva koja ću priznati da su lijepe fotografije proizvod dobrog osvjetljenja i kutova. Uvijek se sjetite da prizori na društvenim mrežama nemaju mnogo veze sa stvarnim životom, i ne dopustite da se zbog njih osjećate nesigurno u svoje tijelo. Ako ne izgledate poput nje i ona ne izgleda poput vas, tako treba biti.

 

A photo posted by iskra(@iamiskra) on

Vi trebate biti vi, vaše tijelo je vaš dom, zato ga volite i poštujte. Kada se počnete brinuti za njega, prekrasne stvari se događaju,' napisala je plus size manekenka i dobila više od 114.000 lajkova na svojem Instagram profilu.

Uz to je na vlastitom prizoru pokazala da se izgled bedara na fotografijama može 'lažirati' uz pomoć poze. Skupljanjem nogu, prostor između bedara nestaje, dok se odvajanjem nogu i laganim zabacivanjem bokova prema natrag vizualno stvara prostor za kojim pate brojne dame.

 

A photo posted by iskra(@iamiskra) on


Ovo nije prvi puta da je Iskra Lawrence na svojem Instagram profilu potaknula žene na promišljanje o vlastitom tijelu. U nekoliko navrata s ponosom je pokazala svoje tijelo bez pomoći manekenskih trikova koje razotkriva celulit i strije.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju