Nakon mjesec dana svakodnevnog korištenja Adriona proizvoda, čitateljice portala Zadovoljna.hr podjelile su svoje dojmove o kozmetici s hrvatskim potpisom. Sve su se složile da priča o djelotvornim sastojcima proizvoda bez parabena, alkohola i silikona nije mit.

Upravo su način proizvodnje i sastojci inspirirani prirodom privukli Kristinu koja je nedavno izlječila rak dojke. Koža mi je osjetljiva, suha i sklona strijama, a kosa tanka i brzo se masti. Stoga je Adriona pravi izbor za mene i moje zdravlje, rekla je Kristina, sretna što je među prvima imala priliku isprobati Adriona kozmetiku: Riješila sam svoje buduće brige oko odabira i kupnje kozmetičkih proizvoda za njegu tijela.

 

Kao i Kristina, Karla nije očekivala da će u jednom kozmetičkom brendu pronaći sve. Nikad prije nisam intenzivno koristila samo jednu marku, ali s ovim sam prezadovoljna jer odgovara mojoj koži i daje joj sve potrebno, rekla je Karla kojoj osim kože sjaji i kosa: Inače za kosu koristim masu preparata jer imam jako dugu kosu, sad mi je dovoljan šampon 2 u 1 jer mi kosa bude premekana i svilenkasta, skroz je nahrani i mirise dosta dugo.

Brzi i primjetni rezultati Adriona kozmetike na prvu su osvojili Anamariju: Prirodna njega, neagresivna sredstva Adriona proizvoda osvajaju na prvu. Još kad su moja koža i kosa potpuno zadovoljene promjenama postignutim primjenom Adriona kozmetike, nema veće sreće.

  

Marcelu je osvojila tekstura proizvoda koja se dobro upija i koja, kako kaže, izvrsno obavlja svoj posao: Adriona voli moju kožu i moja koža voli Adrionu.

Lagani osjećaj na koži koji ostavlja kozmetika inspirirana prirodom ono je što je pridobilo Petru: Nemam osjećaj da sam kožu 'zagušila' pretjeranom količinom proizvoda koji se neće nikada upiti. Adriona kozmetika je nježna, lagana i brzo upijajuća, rekla je Petra koja je prve promjene primjetila vrlo brzo: Već nakon par dana korištenja Adriona kozmetike primjetila sam poboljšanje, koža je nježnija i hidrirana, a kosa je, zahvaljujući Adriona šamponu bez keratina, zadržala prirodnu valovitu teksturu.

 

Diana i Ines iako uživaju u cijeloj kolekciji ipak ne skrivaju svog favorita. Moja koža reagira odlično na Adriona Lavender piling za tijelo. Uklanja mrtve stanice kože, a i sama lavanda je odličan saveznik za poboljšanje cirkulacije. Nakon korištenja je koža meka, tonus poboljšan i spremna je za preostalu njegu, rekla je Ines. Diana je oduševljena jer joj pomaže sa suhim djelovima tijela, ali i kao odlična priprema za depilaciju ili proizvod za samotamljenje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju