Nakon blagdanskog izobilja, mnogi su među svoje novogodišnje odluke uvrstili i one o zdravijem načinu života. Više kretanje i vježbe te zdravija prehrana, tako su među najvećim željama od kojih nakon nekoliko tjedana euforije, jednako energično odustanemo. Jedan od najvažnijih razloga koje pritom spominjemo su manjak vremena za pripremu zdrave hrane, ali i čudnovat okus.

No, postoji jednostavan način kako ipak možemo ustrajati u svojim pozitivnim odabirima. Najprije je potrebno riješiti se predrasude kako je zdrava prehrana automatski lišena svih onih divnih okusa na koje smo već navikli. U tome će nam pomoći i dva posebna proizvoda iz dmBio asortimana.

Započnite zdravije svoj dan

Ako volite jagode, mogao bi vam se svidjeti dmBio voćni namaz od jagoda 75 %, koji sadrži iznimno visok udio voća – čak 75 %. Zaslađen je isključivo zaslađivačem od soka agave, a idealan je kao namaz desertima i palačinkama ili dodatak jogurtima ili milk shakeu. Ovu voćnu poslasticu još slađom čini činjenica da u sto grama proizvoda ima svega 101 kalorija.

PR PR

Poželite li svoje jutro začiniti uz ukusne müslije, pšeničnu krupicu ili desert, umjesto vode ili mlijeka možete koristiti i dmBio napitak od zobi i soje Barista. Riječ je o vegetarijanskom napitku, 100 % biljnog porijekla, koji ne sadrži laktozu, a u 1 decilitru sadrži 55 kalorija.

PR PR

Osviješteni odabir

Bez obzira na koji se od ova dva proizvoda odlučili za dodatak jutarnjem jelovniku ili kao uvertiru u večeru, jedno je sigurno. Oba su proizvedena u skladu s visokim ekološkim standardima, te ne sadrže pesticide, boje, umjetne arome niti konzervanse. Tako ćete učiniti dobro barem dvaput – svojem tijelu, ali i okolišu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju