Duge, guste trepavice više nisu stvar samo tretmana u kozmetičkim salonima. Brojne žene, u želji da njihove trepavice budu još bolje, tamnije, duže, uvijenije, posezale su za kućnim receptima i provjerenim metodama uz koje to mogu postići same kod kuće. Od takvih metoda, prema brojnim recenzijama, ali i riječima struke najboljim se pokazao jedan serum dostupan i na našem tržištu.

Istaknuti oči bez puno maskare - da li je moguće?

Nema ništa boljeg od dugih, gustih trepavica, kojima ne treba puno maskare da bi istaknule oči. Zato smo odlučili isprobati serum za rast prirodnih trepavica o kojem pišu portali, influencerice, ali i stvarne žene koje na društvenim mrežama i forumima objavljuju svoje rezultate. Radi se o Derma-Luxelash serumu za rast prirodnih trepavica, brenda Derma-Luxe kojeg koristi više od 120 000 žena.


Kako smo istražili ovaj serum proizvodi se u vlastitom laboratoriju u susjednoj Sloveniji pod budnim okom stručnjaka, a testirao ga je i neovisni oftalmolog, koji je potvrdio da je 100% siguran za oči. Svojim istraživanjem, osim sigurnih sastojaka, dokazao je i da trepavice od njega - stvarno rastu.

PR PR Foto: PR

Serum smo koristili samo jedanput dnevno!

Uvrstili smo Derma-Luxelash serum u našu večernju rutinu i krenuli pratiti rezultate. Za početak moramo naglasiti da nam se svidjelo samo pakiranje. Zlatna bočica i elegantna kutija te jednostavne boje odaju dojam luksuza i posebnog osjećaja. Rutina nanošenja? Vrlo jednostavna! Ovaj serum se koristi samo jedanput dnevno i to prije spavanja. Tako smo svaku večer, nakon skidanja šminke, očistili kožu kapka, umočili aplikator u bočicu, ocijedili ga i nanijeli serum od unutarnjeg dijela kapka, prema vanjskom (kao što nanosimo eyeliner). Serum sadrži dovoljno aktivnih sastojaka tako da je dovoljno potegnuti aplikator preko kapka jedanput, odnosno nema potrebe za nanošenjem nekoliko puta za redom. I nakon nanošenja, mirni bi otišli spavati. Serum se prema uputi nanosi upravo tada, jer dlake rastu brže po noći, dok spavamo.

PR PR Foto: PR


Moramo priznati da smo bili malo nestrpljivi, pogotovo prvih dana, kada još nije bio vidljiv rezultat. Međutim dan po dan, a nakon otprilike 15 dana korištenja, razlika na trepavicama bila je očigledna. Trepavice kao da su dobile booster od kojeg su se nevjerojatno oporavile, progustile, produžile. Toliko da smo stalno morali objašnjavati ljudima oko sebe da to nisu umjetne trepavice. Nismo ni očekivali da naše trepavice uopće mogu biti toliko lijepe, duge, uvijene i zdrave!

PR PR Foto: PR

Nastavili smo serum koristiti i dalje do kraja tretmana koji traje 60 dana. Iz svog iskustva možemo reći da je sve što piše o ovom serumu istina: prejednostavna rutina za nevjerojatan rezultat. I što je najbolje od svega, nakon 60 dana, kada trepavice postignu wow efekt, ne morate više nanositi serum svaku večer. Naime, dovoljno je nanositi ga svaku drugu ili čak svaku treću večer, kako biste održavali svoj rezultat.

U čemu je kvaka ovog seruma?

Trepavice kao i svaka druga dlaka na tijelu imaju svoje životne faze: fazu aktivnog rasta, fazu mirovanja i fazu ispadanja. Nakon što trepavica ispadne, nakon kratkog mirovanja folikula dlake, na tom mjestu izraste nova trepavica. Faza rasta zato je najvažniji dio tog ciklusa jer u njoj folikul luči melanin. I upravo je u toj fazi potrebno dati poticaj trepavici, ojačati je i osnažiti. Klinički dokazana formula Derma-Luxelash seruma fokusirana je upravo na tu fazu. Dok dlaka raste, serum će ju učiniti jačom i čvršćom te samim time produžiti fazu rasta trepavica, bez da ometa prirodni ciklus rasta, mirovanja i ispadanja.

Možete ga isprobati i vi, uz 15% popusta!

Ukoliko želite testirati koliko vaše trepavice mogu narasti i biti guste, možete to učiniti uz 15% nižu cijenu. Naime, postoji kod za popust kojeg možete iskoristiti samo ovdje na našem portalu. Posjetite webshop Derma-Luxe Cosmetics na način da kliknete ovdje te nakon što dodate željeni serum u košaricu, unesite kod za popust TREPAVICE15. Kod vrijedi za sva pakiranja seruma: za 60 dana korištenja, za 6 mjeseci te za godinu dana korištenja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju