O Laveri kao brendu puno bi se dalo pričati, obzirom da je osnovana prije više od 30 godina, točnije 1987.godine.

Lavera od samih početaka njeguje svoje osnovne principe, a to su STRAST i DUBOKO UVJERENJE da se istinska njega i zdravlje kože, nalazi isključivo u prirodi.

Pri izradi svojih proizvoda koristi samo pažljivo odabrane sastojke ORGANSKE kvalitete, a sirovine su već od početka uzgoja pod velikim nadzorom. Optimalan sastav samo nekoliko prirodnih sastojaka u idealnom i uravnoteženom omjeru, tipičan je za Laveru. No kako bi se oslobodile tvari iz biljnih sirovina tu je vrhunski znanstveni pristup i najsuvremenija tehnologija.

Oko 280 Lavernih proizvoda, širi se kroz čak 14 kategorija: njega i čišćenje lica, njega tijela, kose, oralna higijena, njega za zaštitu od sunca, dječja kozmetika, dezodoransi...

PR PR (Foto: PR)

Lavera omogućava prirodnu njegu svih tipova kože, a posebno one osjetljive. Linija Basis Sensitiv koja također pokriva više kategorija, jedna je od prvih linija, proizvedena 1987.godine, i do danas u, naravno, obnovljenom ruhu, vrhunskih formulacija, najomiljenija je diljem Europe.

Više od 300 sastojaka Laverinih kozmetičkih proizvoda potiče iz organske proizvodnje. Svi su proizvodi klimatski neutralni, a sva pakiranja su 95% od recikliranih materijala. Proizvodi se ne testiraju na životinjama te se Lavera ponosno nalazi na PETA cruelty free listi....

Liniju Lavera proizvoda možete kupiti kod Laverinih partnera: u bio&bio dućanima te u drogerie marktu, a uskoro i u Bipi.

Niže pogledajte event gdje su predstavljene neke od Laverinih najznačajnijih i najprodavanijih proizvoda.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju