Hrana je putovanje koje nas nerijetko odvede u nepoznato. Uz FANT mješavine za pripremu jela na pravom ste putu da osvojite svijet, ali i električni hibridni bicikl ili putni kofer pun proizvoda.

Kuhinja je mnogima sigurna luka u kojoj nastaje more gastro kreacija i delicija za nepce i dušu. Uz Fant proizvode, lako je dozvoliti si i pokoji korak u nepoznato, jer će svako jelo, ma kako komplicirano se činilo, uz pomoć njih uspjeti! Svima je dobro poznato da Fant mješavine za pripremu jela smanjuju duljinu pripreme obroka i garantiraju savršen okus, a, sada, i nude priliku za osvajanje fantastičnih nagrada

PR PR (Foto: PR)

Istražite svijet FANTastičnih okusa, zavladajte njime i uzmite nagrade


Nagradni natječaj “Istraži svijet FANTastičnih okusa” traje od do 3. lipnja 2021., a odvija se na stranici https://fant.podravka.hr. Kako biste se uključili, potrebno je zavrtjeti globus, ući u svijet fantastičnih okusa i povezati Fant sa zemljom koju globus pokaže. Zatim, valja dodati svoj tajni, kreativni sastojak, imenovati tu gastrodeliciju, a najbolji nazivi osvajaju fantastične nagrade za svaku priliku i destinaciju. Najkreativnije ime osvaja električni hibridni bicikl SameBike SM26 koji će vam pomoći da brže i lakše savladate sve uspone, baš kao što Fant proizvodi pomažu da brže i lakše pripremite ukusna jela. Sljedeća 3 najkreativnija naziva osvojit će SAMSONITE putni kofer, jer svi vjerujemo da će putovanja ponovno biti brza i jednostavna kao i do sada. Kofer sadrži i poklon paket s pregršt Fant proizvoda, uz čije okuse možete otputovati bilo gdje i bilo kada.

PR PR (Foto: PR)

Odaberite lokaciju i stvorite FANTastičnu kreaciju

Paella je možda španjolski klasik, no svaki puta nudi nov i uzbudljiv gastro doživljaj, baš kao i jedan od najvećih klasika svjetske kuhinje, ruski Beef stroganoff. No, dodavanjem vašeg posebnog, tajnog sastojka, jelo dobiva novu dimenziju i otvara priliku za osvajanje nagrade. Iako nagradni zadatak nije zapapren, ljubitelji vrućih i ljutih okusa biraju put u Meksiko i svima znan Chilli con carne, a kad poželite nešto brzo i ukusno, što malo traži, a puno daje, tu je tortilla. Što god u nju stavili, teško da možete pogriješiti, a upravo vas taj dodatni kreativni sastojak i inovativan naziv jela vodi bliže nagradama. Iako Kina nije blizu, njene su nam delicije nadohvat ruke. Brzina pripreme i šarenilo sastojaka ono je čime osvaja Fant chicken wok, a spremajući ga na svoj način, možda osvojite jednu od spomenutih nagrada.

PR PR (Foto: PR)

Prijavite se na nagradni natječaj “Istraži svijet FANTastičnih okusa” do 3. lipnja 2021., na stranici podravka.hr/proizvodi/fant/. Zavrtite globus, otkrijte FANTastičan svijet okusa, a najkreativnije sudionike čekaju FANTastične nagrade!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju