Najmoderniji shopping centar u regiji s više od 200 dućana i najširom ponudom pred sobom ima novu, posve magičnu kampanju. Arena Centar je mjesto gdje sve što zaželite, možete i ostvariti, ali doslovno. Gleda vam se najnoviji film? Može. Hitno trebate novu jaknu ili cipele? Može i to. Gladni ste ili bi rado popili svoje najdraže piće u dragom društvu? I ta zaželjena želja će vam biti ispunjena. „Baš sve“ što trebate i zaželite, nalazi se u Areni Centar; od najbolje shopping destinacije, najbolje gastro ponude do najbolje zabave.

 

  Galerija PR PR PR +4 PR
Nova kampanja ''Zaželim. Ispunim.'' poziva u taj čarobni svijet ispunjenja želja, a na predstavljaju upravo tog novog, neodoljivog koncepta prisustvovale su poznate dame koje nisu skrivale oduševljenje novom vizijom Arena Centra. Iva Jerković, Bojana Gregorić Vejzović, Andrea Andrassy i Ivana Blažoti Mijoč priznaju kako, kao i svaka žena, vole shopping i koliko im je bitno da puno stvari mogu obaviti na jednom mjestu. Ljepotice su pozirale na čarobnoj crvenoj stazi koja je jedan od motiva novog koncepta. A da se radi o zaista čarobnoj stazi, uvjerit će se i jedan od posjetitelja Arena Centra, koji će, uz hashtag #zazelimispunim i tag @arena_centar_ na ''otvorenom'' profilu na Instagramu do 20. listopada objaviti najkreativniju fotografiju na istoj te osvojiti styling po želji u iznosu od tisuću kuna.

Danas, kada svi živimo toliko ubrzano, Arena Centar je definitivno mjesto gdje se može spajati ugodno s korisnim, gdje zabave ne nedostaje, gdje se svatko može družiti s dragom osobom i možda istoj toj osobi kupiti najljepši poklon.

Koliko god ovakav koncept zvuči nestvarno, on je više nego stvaran i tu je za sve. Jer ono što zaželite, u Arena Centru možete i ispuniti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju