Ne dajte se sputavati, budite odvažni i ne priznajte ograničenja u ljubavi, poslu ili bilo kojem segmentu života. Poruka je to iza kolekcije nakita "Infinite Ring" iz ruku mlade, no već afirmirane dizajnerice Ive Viljevac, koja je svojim minimalističkim stilom osvojila brojne poklonike jednostavnog, a opet elegantnog nakita.

Galerija Nova kolekcija nakita Ive Viljevac - 9 Nova kolekcija nakita Ive Viljevac - 6 Nova kolekcija nakita Ive Viljevac - 10 +6 Nova kolekcija nakita Ive Viljevac  

Novi komadi, izrađeni ručno od srebra i srebra s pozlatom, donose i neke novitete. Tako su prvi put ulogu glavnog motiva kolekcije preuzeli prsteni.

Okosnicu kolekcije čine dvije srebrne niti koje se međusobno isprepliću u beskonačan krug bez početka i kraja, što ujedno predstavlja simboliku svega onog neograničenog u nama. Od prstena kao glavnog motiva izrađene su i naušnice, ogrlice i narukvice, a posebno se ponosimo što se u kolekciji za svakoga može pronaći ponešto, od osnovnih komada za one koji vole jednostavnost do nakita s poludragim kamenjem u raznim bojama za one odvažnije, poručuje Iva Viljevac.

U novoj kolekciji nakita dizajnerice Ive Viljevac ulogu glavnog motiva kolekcije po prvi put preuzeli su prsteni



Nova kolekcija već je dostupna preko online shopa Iva Viljevac Fashion Jewelry, centar Zagreba uskoro dobiva prvo prodajno mjesto na kojem će se ekskluzivno moći pronaći dio nakita iz kolekcije "Infinite Ring". Osim pokojeg modnog savjeta, prve kupce, najavljuje dizajnerica, očekuju i darovi.

Cilj nam je na licu mjesta pomoći kupcima da izaberu kombinaciju koja će im najbolje pristajati. Iako će prsten, ogrlica i narukvica izgledati odlično i elegantno sami za sebe, predlažemo slojevitost te kombiniranje srebra s rozom i žutom pozlatom. A za one koji prvi prijeđu naš prag pripremili smo i poklone kojima neće moći odoljeti, kaže Iva.

Nova kolekcija nakita Ive Viljevac - 7 Nova kolekcija nakita Ive Viljevac (Foto: Karmen Poznić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju