Dizajnerica Iva Viljevac predstavlja novu kolekciju Medallion koja se sastoji od ogrlica, naušnica i statement komada koji uključuju Star ogrlice i naušnice, Cross ogrlice i naušnice, te Teardrop ogrlice i naušnice.

Galerija Medallion je nova kolekcija nakita Ive Viljevac Fashion Jewelry - 2 Medallion je nova kolekcija nakita Ive Viljevac Fashion Jewelry - 5 Medallion je nova kolekcija nakita Ive Viljevac Fashion Jewelry - 6 +7 Medallion je nova kolekcija nakita Ive Viljevac Fashion Jewelry  

Nakit je oduvijek bio modni dodatak koji je fascinirao žene, a fascinacija njime seže u najraniju ljudsku prošlost. Upravom nakitom kroz povijest žene i muškarci iskazivali su svoju moć, snagu, pripadnost, vjernost, povezanost i ljubav.

Veće medaljone iz nove kolekcije nakita Ive Viljevac krase inspirativne poruke poput La vie est belle, Live love laugh i L'amour

Nova kolekcija nakita dizajnerice Ive Viljevac nazvana Medallion izrađena je od kvalitetnog srebra i srebra s pozlatom što jamči vrhunsku kvalitetu ovog nakita koji će ovo proljeća/ljeto svaku vašu kombinaciju učiniti posebnom. Statement komadi nakita upravo su ti koji djevojke obožavaju i rade nose bilo preko dana ili za svečanije prigode.

Medaljoni su ručno izrađeni u Hrvatskoj, dolaze u dvije veličine i u tri boje: zlatnoj, srebrnoj i popularnoj rosegold. Veće medaljone krase inspirativne poruke poput La vie est belle, Live love laugh, L'amour te Iva Viljevac Fashion Jewelry medaljon, dok male medaljone ukrašavaju simboli mjeseca, zvijezda, srca i slova. Ovaj nakit možete i personalizirati odabirom željenog slova, kombinacijom različitih boja privjesaka i lančića, odnosno ringova ako se radi o naušnicama.

Osim medaljona dostupne su ogrlice i naušnice s poludragim kamenjem u obliku zvijezde, križa i suze od sedefa. Jarke boje poludragih kamena kao što su lapis, sodalit, žad i citrin istaknut će vas od ostalih i vašem stilu dati potpis individualnosti.

Kao i u modi, tako i u nakitu postoje određeni trendovi, a slojevitost nakita je imperativni trend za ovo proljeće/ljeto. Povodom prvog rođendana online trgovine Iva Viljevac Fashin Jewelry za sve kupce kroz travanj osigurano je 20 posto popusta, a u trgovini (Petrinjska 33, Zagreb) do 15. travnja.

Medallion je nova kolekcija nakita Ive Viljevac Fashion Jewelry - 6 Medallion je nova kolekcija nakita Ive Viljevac Fashion Jewelry (Foto: Karmen Poznić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju