U ugodnom okruženju novouređene prodavaonice nakita mlade dizajnerice Ive Viljevac u samom centru Zagreba može se razgledati i nova "Infinite Ring" kolekcija nakita.

Galerija Novouređena prodavaonica nakita mlade dizajnerice Ive Viljevac u centru Zagreba - 1 Novouređena prodavaonica nakita mlade dizajnerice Ive Viljevac u centru Zagreba - 4 Novouređena prodavaonica nakita mlade dizajnerice Ive Viljevac u centru Zagreba - 6 +8 Novouređena prodavaonica nakita mlade dizajnerice Ive Viljevac u centru Zagreb  

Mnogi će se složiti da je nakit idealan božićni poklon, a put do njega nikad nije bio kraći i jednostavniji. Na adresi Petrinjska 33 u srcu metropole mlada, no već afirmirana dizajnerica nakita Iva Viljevac otvorila je prodavaonicu i time ispunila višegodišnji san o mjestu na kojem će u opuštenoj atmosferi dočekivati sve poklonike svog rada.

U ugodnom okruženju novouređene prodavaonice nakita mlade dizajnerice Ive Viljevac u samom centru Zagreba može se razgledati i nova 'Infinite Ring' kolekcija nakita.Posljednja u nizu kolekcija nakita je "Infinite Ring", koja donosi poruku odvažnosti i hrabrosti kako u poslovnom, tako i u privatnom životu:

Hrabrost nas vodi kroz život i pomaže u ostvarenju snova, kao što je ova prodavaonica bila moja velika želja koja je sada i ostvarena. Uz prijašnje kolekcije tu će se naći i 'Infinite Ring' od srebra i srebra s pozlatom, posebna po tome što su ulogu glavnog motiva po prvi put preuzeli prsteni. Jednostavnost i elegancija moj su zaštitni znak, što će vidjeti svatko tko nas posjeti na novoj adresi, poručuje Iva Viljevac.

Novouređena prodavaonica nakita mlade dizajnerice Ive Viljevac u centru Zagreba - 7 Novouređena prodavaonica nakita mlade dizajnerice Ive Viljevac u centru Zagreb (Foto: PR)

Navedeni elementi mogu se vidjeti odmah po ulasku u prostor prodavaonice uređen u suradnji sa sestrom Teom, kojoj je dizajn interijera velika strast. Prostor je istovremeno elegantan i moderan, a dojam hladnoće zbog betonskih polica i rasvjete industrijskog stila razbijaju zlatni detalji i luksuzan smaragdno zeleni dekor.

Tu su i drveni stalci, luksuzni mramorni pult i veliki stakleni izlog sa ljuljačkom, namjerno jednostavan i pročišćen kako bi se dodatno istaknuo cjelokupni interijer i izloženi nakit. Svaki element u trgovini izrađen je ručno i po mjeri, a za vizualan dojam prostranosti pobrinuli su se bijeli pod i zidovi, koji na jednostavan način otvaraju pogled prema glavnoj ponudi trgovine – prelijepom nakitu.

Novouređena prodavaonica nakita mlade dizajnerice Ive Viljevac u centru Zagreba - 11 Novouređena prodavaonica nakita mlade dizajnerice Ive Viljevac u centru Zagreb (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju