Nakon što nas je početkom veljače očarao novom, neočekivanom i minimalističkom bridal kampanjom u crno-bijelom tonu i tamnoputim modelom koji je naglasak stavio na izazovne siluete, moderne tkanine te vrhunsku izradu i dizajn, poznati modni dizajner Ivan Alduk sada otkriva cjelokupni lookbook romantične i pomalo umjetničke atmosfere iza koje stoji fotograf Ivan Pavliš.

Galerija Ivan Alduk predstavio je lookbook za novu kolekciju vjenčanica Ivan Alduk predstavio je lookbook za novu kolekciju vjenčanica - 1 Ivan Alduk predstavio je lookbook za novu kolekciju vjenčanica - 6 +14 Ivan Alduk predstavio je lookbook za novu kolekciju vjenčanica - 5

Dvadeset novih modela vjenčanica prva je isprobala Mija Matić (Talia Model), koja je vrlo uspješno utjelovila modernu i opuštenu Alduk mladenku, a artistična kulisa slika i tapeta Et Cetera Lifestyle Storea poslužila je kao izvrstan kontrast. Minimalistički make-up i jednostavno skupljena kosa u niski rep studija Marcela dokaz su kako je potrebno vrlo malo da se istakne ženstvenost i ljepota na taj poseban dan.

Svrha modne kampanje je bila na umjetnički način prikazati vizualni identitet Alduk vjenčanica te javnosti prenijeti poruku kako je kolekcija gotova i dostupna za isprobavanje i naručivanje u našem showroomu. U novom lookbooku otkrivamo mnogo više modela i detalja s obzirom na to da je naglasak upravo na novim modelima vjenčanica, no za potpuni dojam uvijek zagovaram isprobavanje uživo, gdje se buduće mladenke mogu upoznati s našim načinom rada te doživjeti potpuno iskustvo, izjavio je Ivan.

Ivan Alduk predstavio je lookbook za novu kolekciju vjenčanica - 6 Ivan Alduk predstavio je lookbook za novu kolekciju vjenčanica - 6 (Foto: PR)

Nova kolekcija Alduk vjenčanica, uz već postojeće modele, čini zbir više od pedesetak modela dostupnih za isprobavanje i naručivanje uz potrebnu personalizaciju. Aktualna kolekcija bazirana je na modelima koji prate liniju tijela ili pak idu u lepršavu A-siluetu s obaveznim naglaskom na struku. Novost su i posebne, netipične bridal tkanine 3D strukture ili perlicama vezene čipke apstraktnih motiva. Mješavina klasičnog, modernog i neobičnog u slučaju Alduk vjenčanica izgleda jako svježe i primamljivo.

Ove dizajnerske vjenčanice postale su sinonim za udobnost, pročišćenost od suvišnih detalja te kvalitetu - tkanina, dizajna i ručne dorade koja svaku čini posebnom. Individualnim pristupom na probama, koje se u Alduk showroomu ne naplaćuju i potrebno ih je rezervirati unaprijed na mail ili putem društvenih mreža brenda, Ivan i njegov tim nastoje svakoj klijentici pružiti dobrodošlicu i pomoć pri izboru. Alduk vjenčanice izrađuju se prema mjerama, a potrebno ih je naručiti tri do četiri mjeseca prije datuma vjenčanja uz cijenu od 7 do 10 tisuća kuna.

Ivan Alduk predstavio je lookbook za novu kolekciju vjenčanica - 13 Ivan Alduk predstavio je lookbook za novu kolekciju vjenčanica - 13 (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju